milenky...chlapy čo si o nich myslite?

Barbora88

vrie vo mne krv, ked to tu čítam....chce mat dieta so ženatým, to je vrchol, žena ty nemáš chrbtovú kosť. Už len to, že maš vztah so ženatým mužom je ubohe...

Laurina22

Ty si fakt blba.Uvazujes,ci mat s dieta so zenatym chlapom???

Ze ty si uz uplne pokazis zivot,to je mi jedno,ale aspon sa zamysli,ze pokazis zivot tomu dietatu.

daniella007

Ja mám milenca 4 roky, je najúžasnejší na svete. Má len jednu chybu, že je ženatý. Akceptovala som to od začiatku, ale časom som sa do neho zamilovala. Teraz riešim otázku, či sa s ním rozísť, alebo mať s ním dieťa... lebo ho miluje, ale za muža by som ho nechcela.

Azzaro

..myslím že lepšie pre život v manželstve je mať intímnu priateľku. Milenke by som venoval viac času o ktorý by som obral rodinu.

Fallo

Rozvracacky rodin.....moja skusenost.
A clap ako tela ide za vaginou a ma odkrveny mozog a ked sa preberie je v srackach.
Sorry.

rebellin

milenky sú, boli aj budú,ak má muž milenku asi mu doma niečo chýba, inak by bol pri manželke a venoval sa jej, je to úplne normálne, pokiaľ to nezraňuje partnera a rozviesť sa kvôli milenke? a prečo nie?

SugarLips

ale trt... kazdemu sa moze stat, ze bude neverny, aj tomu, co sa bije do hrude, ze on nikdy, nikdy...!! To je ako vyhlasovat, ze ma nikdy nikdy nemoze zrazit auto. Ano, mozem to splnit s takmer 100% istotou, ked uz nikdy nevytiehnem nohu z bytu. A to iste aj o nevere.

Petuska B

U zdravého jedinca to možno funguje, ale povedzme si otvorene, zdravý jedinec nepotrebuje byť neverný. Zdravý jedinec nepotrebuje mať manželku na Nedeľu, jednu milenku na Pondelok, ďalšiu na Utorok atď. :-)Pre takého jedinca je každá žena pravá.