Biely povlak na jazyku

Brčina

...aj ja mám biely povlak na jazyku a chcem vedieť prečo...dala som si piercing do jazyka a používa dezinfekciu, môže to byť aj z toho, či..?!? Ako sa toho zbavím?? Prosím Vás poraďte mi. Ďakujem.

labelo

ja užívam probiotika,ale zatial žiadnu zmenu nevidím,stále bojujem s bielym povlakom na koreni jazyka a zápachom z úst,držala som aj protikvasinkovú dietu a nič

RNG

Aby som nezabudol, extra vlakniny a probiotika, ale v inom case, ako beries carvacrol a citricidal, aspon 3-4 hodiny medzi nimi pauza.
Probiotika ti nahradia v crevach candidu a plesne a zaroven vyrobia okrem ineho ajdostatok latok, aby sa to plesne a candida nemohli pri spravnej strave znova premnozit.

RNG

ricardo, mas candidu, o tom nie je pochybnost, takze nepotrebujes ziadne vysetrenia na to, ale nasadit protikandidovu dietuI(ziadne sacharidy) a doplnky na vynicenie kandidy(carvacrol z oreganoveho oleja, roztok citricidalu a kokosovy olej, niekolko lyzic denne)

ricardo

Zdravim.mam asi taky isty problem.biely povlak na jazyk(skor vzdau) a divny zapach z ust(tiez vzadu) ... mam ist na gastro vysetrenie ... ako to prebieha je dost mozne ze mam candidu da sa to zistit z krvy?alebo musia mi zavadzat sondu?

hu

ja som pocula ze v takomto pripade ide o CANDIDU... a je to zla bakteria/huba v creve ktoru treba vyhubit a na to treba speci dietu... treba si mrknut www.zzz.sk .... ta alana ma velmi dobre info.

Help

Treba si zlepsit imunitny system.....
Treba uzivat aj probiotika a potom organizmus lepsie bojuje ak je v dobrom stave.