omdletie v tehotenstve...

ttuu

ja som zatial neodpadla a dufam ze ani neodpadnem ale asi mam nizky tlak lebo vzdy ked vstanem zahmlieva sa mi pred ocami a pred tyzdnom nechybalo vela a odpadla by som aj ja tak sa mi hlava zatocila..

mya24

Aj ja som odpadla dakedy v 4. mesiaci a to v praci, hned som sla k doktorke vraj to bol tlak a vraj je to normalne, nic sa nestalo babatku, stava sa to casto tehulkam;-)

bublik

ja som v osmom mesiaci odpadla po sediacky :-D mala som strasne zlu krv, no este som o tom nevedela, potom som zacala brat zelezo a vsetko sa dalo do poriadku.

Princesska

neublizi je to tlak mne niekolkokrat prislo tak v tehu, raz strasne sa mi zatocila hlava som myslela, že na 100% odpadnem, nastatsie sa nestalo, bola som asi v 5tom mesiaci, ale pre istotu chod na usg ci si blbo nespadla

fit

xixia, ja som tiez omdlela, ked som bola vo 4. mesiaci tehotenstva. bolo to pri mori na plazi a ako na potvoru, moj manzel vtedy odisiel kupit nejaku vodu do stanku. tak ma tam kriesili nejake babky. mne, ani mojmu dietatu sa nic nestalo. zazila som to iba raz.
neboj, vsetko bude v poriadku:-))

aknitka

držím ti palce, aby bolo všetko v poriadku. ale ak nemáš bolesti a nekrvácaš tak by to malo byť OK. papa a daj vedieť ako si dopadla.

xixia

Ďakujem Ti aknitka..Uvažujem nad tým že zavolám svojej gynekologičke a pojdem zajtra na vyšetrenie, ale uvidím čo mi povie na to...Hrozne sa bojím aby bolo všetko v poriadku...A vlastne včera sme išli aj na aute a manžel si nevšimol že na ceste boli asi 2 diery, tak ma trošku aj potriaslo v tom aute, tak aj kôli tomu uvažujem nech ma pozrie doktorka...Ja som síce bola pred týždňom na kontroli ale to je teraz také že by som bola asi kľudnejšia...

aknitka

pravdepodobne si mala nízky tlak. ak si si pri páde neublížila, tak by malo byť všetko v poriadku. aj tak by som na tvojom mieste zašla radšej k lekárovi, dala si zmerať tlak, pre istotu.