Potrebujem energiu a podporit imunitu

dadulamil

Kedy treba spozornieť, ale veľa ľudí práve vtedy nespozornie, neuvedomujeme si, že to je náznak niečoho, že telo sa nám tým vlastne snaží niečo povedať ;)

vcelka

dadula povedala by som, že tá únava, strata energie, že to je taký prvý znak toho, že niečo sa deje, že niekde je problém a treba spozornieť!

dadulamil

Zuzka toto všetko, čo si popísala je fajn, uškodiť to nemôže, ale mne napríklad sa vyplatilo v takýchto situáciach aj užívanie enzýmov, konkrétne Wobenzymu, keďže má tiež vplyv na imunitu a ono to všetko tieto veci idú spolu rúčka v rúčke :)

Zuzka8

Zdravé stravovanie, šport, cvičenie, koníčky, sociálne vyžitie. A aj tie výživové doplnky. Všetko v trpezlivosti si vybudovať v živote.

tamirilka

...celebrita len treba sa nad tym zamysliet...neodkladat to...unavu casto pripisujeme aj praci...proste hladame kopu vinnikov...len nie tam kde by sme mali...

celebrita

myslím, že keď by sa jednalo len o únavu tak by to asi neriešila, pretože únava z času na čas môže zastihnúť každého z nás, ale prirodzene, že krátkodobo.
Pri dlhodobej únave to už je na zamyslenie, že kde je problém.

vcelka

poviem ti, že mne pomohlo, keď som začala užívať enzýmy, ale tiež je dôležité to, že aké, ja som si kúpila liek wobenzym a ten som si nasadila a to bol taký zlom v mojom zdraví, že prišlo zlepšenie :) bývaš teraz veľmi unavená? máš ešte aj nejaké iné problémy??

norvana

vcelka lenze jak ju dat dokopy tu imunitu? co mam urobit aby dobre bolo?
aby proste som mala energiu, aby som nebola unavena a taka nachylna na problemy zdravotne?? toto mi povedz :/

tamirilka

...to ano, ale neni to nemozne...z problemov sa dostat da len si treba priznat ze mame problem...zamysliet sa nad tym a hlavne to nenechat len tak...vsetko spolu suvisi...aj psychika aj to zdravie fyzicke aj vsetko...