nymfomanka?:(

Príspevok v téme: nymfomanka?:(
xtina55

Da sa to nejako liecit??
Stale myslim na sex,priatela momentalne nemam,ale na muzov sa uz pozeram len ako na sexualne objekty:(je to hrozne.Dnes som sa pristihla ako balim kamarata mojho otca!!:(co mam robit??
byvali sa so mnou rozisiel kvoli mojmu apetitu
pomoze mi psycholog alebo lieky??prosim pomozte mi som zufala:(

esta70

Baby ani neviete ako vám rozumiem. jasom mávala takéto stavy tiež za slobodna. Vtedy mi ženský povedal, že to môže spôsobovať nejaký druh kvasinkovej infekcie, ktorá spôsobuje nadmerné svrbenie a reakciou organizmu býva aj zvýšené libido. V mojom prípade to nebolo v tom, ale všetko sa upravilo, po prvom pôrode. Ani sama neviem, či to bolo tým, že som bola zrazu oveľa viac zamestnaná, ale časom to poľavilo. Moja rada: skúste sa nechať prezrieť ženskému, a skúste sa niečim zamestnať. Nechať sa poriadne vysexovať tiež ale nemusí byť na škodu..

nymfomanka?

Ahojte,mam ten isty problem a priznam sa ze mi to dost vadi. Stale myslim na sex, chcem to rano na obed, vecer, stale, stale, stale. Nedokazem sa kvoly tomu sustredit, pretoze stale myslim iba nato jedno. S priatelom som dva roky, najprv som brala tabletky takze moje chute boli utlmene antikoncepciou, teraz ich neberiem uz pol roka a je to na nevydrzanie. S priatelom som spokojna, nadmieru takze v nom nieje problem,milujem ho. Viem ze iba on mi nestaci, potrebujem viac, nejde mi iba o sex ako taky ja potrebujem orgazmuz, potrebujem vyvrcholenie, s priatelom vzdy dosiahnem orgazmus ale nestaci mi to. Este som ho nepodviedla ale to kvoly tomu ze doma mam vibrator a ked to na mna pride tak ho pouzijem, ale uz teraz citim ze ma to prestava bavit a potrebujem dalsiu zmenu. Stale rozmyslam ako podvediem priatela a niekedy sa nato az tesim co je chore ale je to silnejsie ako ja, nedokazem sa tomu ubranit, teraz isiel priatel na dva tyzdne prec a ja sa tesim a zaroven bojim. Ja sama mam zo seba pocit ze milujem sex, vzdy rada experimentujem ale po urcitej dobe ma to prestane s danou osobou bavit a potrebujem zmenu, pretoze viem ze ta osoba mi po urcitom case nestaci. Moj priatel je nadseny z toho ake mam chute, ale co sa mi odohrava v hlavne ani len netusi, nastastie.

janekMY33

ale preco by si chcela neake lieky len si uzivaj a sexuj vies co by dali ine za to aby ich tak sex bavil len jedneho priatela si nehladaj musis ich mat viacej aby ty to stacilo

AdamKrt

Okrem vibratorov sa predavaju aj tzv. sex machines. Je to nieco ako vrtacka, alebo skor elektromotor s prevodom a tyckou na ktoru sa nasadi umely penis podla vlastneho vyberu. Je k tomu ovladanie, bud dialkove, alebo na snuru, kde sa da nastavovat rychlost a intenzita. Tieto masiny mozu ist tak rychlo a tak silno, ze aj nymfomanka bude mat co robit, aby chodila, ked to vypne :) Stoja tusim okolo 500-600 USD, ci viac. Pre nymfomanky idealna zalezitost, robit to s velkou intenzitou aj 24 hodin denne :)