belavy husty vytok

Príspevok v téme: belavy husty vytok
xenia

zdravim vas, citala som tu mnoho priznakov vytoku. Ja mam vsak trosku odlisny problem. Ja mam husty belavy vytok, ktory nijako nezapacha, ani ma nic neboli a ani ma nic nesvrbi. Je to "len" ten vytok a dost mi otravuje zivot. Bola som uz aj u gynekologa, vtedy som tam isla s mega silnym vytokom a preliecil ma a bolo to lepsie. Pre uplost info, bola som tam asi pred rokom a pol, alebo dvoma a chodila som mesacne na preventivne prehliadky, ako to pokracuje.uz som tam asi rok nebola . Vzdy sa mi to po menstruacii vrati a pred menzesom to zmizne. Neviete mi poradit, co to vlastne mam? Alebo mam ist zase za gyn? Pouzivam sem tam aj tantum rosa, ten prasok, co sa nim vyplachuje vagina. Rada by som sa toho zbavila nadobro. Je aj to mykoza? Alebo nieco ine? Moze to sposobit aj nosenie tamponov? A co mydla na intimnu hygienu? a ked nepouzivat tie, tak cim sa umyvat? Ak mi niekto viete poradit, tak mi prosim napiste, dakujem

xenia

uff, to som si vydychla. Takže je to ok?No a moze to aj nejako ovplyvnit cukor? lebo som citala, ze ak sa nejedia sladke jedla, tak je vytok slabsi. Alebo to plati len u tych kvasinkovych? Dakujem vam pekne, fakt ste mi pomohli. Ja na umyvanie pouzivam lactacyd femina gel, ale pouzivam ho max 2 krat denne. No a co sa tych hormonov tyka, tak to ma asi na svedomi antikoncepcia. Dakujem vam este raz, je super, ze su takekto diskusne fora..

vonkajsiavyziva

ja som mala tiež hustý hnusný výtok, no už je preč. chvalabohu!!!! používala som TangKuei.Fakt odporúčam, a hlavne neškodí, iba pomáha. viac info na e-maile.

123456

presne ako howori qwertarka... a este nieco k tomu... aj prilisna hygiena v tejto oblasti skodi... pouzivanim roznych cistiacich emulzii, mydiel a neviem coho este sa moze narusit prirodzena posevna flora a telo potom moze reagovat prave zvysenou sekreciou takehoto vytoku... nehovorim, ze sa nemate umyvat... ale niekedy staci aj cista voda... a zasa neumyvat sa 10 x denne... vsetkeho vela skodi!!!

qwertaka

pokial nesmrdi a nic ta nestipe, neboli a nemas to tam cervene tak je to potom prirodzeny vytok, ktory netreba liecit kedze je prirodzeny...jeho mnozstvo zavisi od hladiny hormonov v menstruacnom cykle