CHUDŠIE A PEVNEJŠIE TELO

Príspevok v téme: CHUDŠIE A PEVNEJŠIE TELO
relax bratis

Som držiteľka osvedčenia II. triedy trénera v kulturistike, fitness a silovom trojboji a certifikátu, cvičenia pre tehotné a ženy po pôrode a mám certifikát Automobilizácia chrbtice.

Venujem sa športu už 9 rokov. Všetok voľný čas venujem štúdiu rôznych knižných publikácií z oblasti športu a školeniam.

Ľudí trénujem už 3 roky. Mám dobré skúsenosti s formovaním postavy a odstraňovaním ich ťažkostí v oblasti chrbta, ako aj so zlepšením celkovej fyzickej kondície. Tréningom predchádza celková diagnostika skrátených a oslabených svalov a úprava stravovacieho režimu klienta. Tréningy obsahujú kondičné, balančné a kompenzačné cvičenia. Trénujem ľudí rôznych vekových kategórií, anglicky hovoriacich ľudí a budúce mamičky.

K tréningom patrí aj úprava stravného lístka.
Tel. 0903027487

stihletelo

Na znamost sa dava....
pridajte sa ako ja do programu k stihlosti za akciovu cenu 1 EUR
ale je to len pre prvych 1000
Potom to bude stat 100 EUR
Baby vyuzite to teraz ked to za 1 eur

jedalnicek, cvicebny program, doplny vyzivy ... no komplet
mail cestakstihlosti@gmail.com

relax bratis

Ahoj, no cvičim v Relaxe na Einsteinovej a niekedy chodím aj do Rozadolu. nikde inde netrénujem. najlepšie sa mi trénuje al e v Relaxe

packa

relax bratis... no cena je normalna si myslim na dnesne pomery... chcem sa este spytat kde cvicis v akych fitkach. Ci sa prisposobujes podla zakaznika.

relax bratis

Jedálniček 25 eur, no musím sa najskôr porozprávať o súčasnom stravovaní a na základe toho všetko prispôsobiť.

relax bratis

No neviem, či máte prehľad o cenovej relácii v tejto oblasti,ale pohybuje sa to od 10 do 40 eur za tréning. ja beriem 17 eur na tréning, v prípade zaplatenia 12 tréningov je cena 15 eur, čo je 180 eur na mesiac. ked prídu 2 osoby na 1 tréning je cena 12 eur na jednu.