vzrusuje ma fisting.. toto ma az videsilo-sex

Príspevok v téme: vzrusuje ma fisting.. toto ma az videsilo-sex
cicusa

ked som si pozerala sexvideo a priserne som zvlhla tak ma to az videsilo pretoze tam jeden muz pchal ruku do zeny bola som viac zhrozena ale moje telo prave naopak bolo velmi vzrusene az to mokre bolo vidiet cez nohavice.. vydesilo ma to nemam odvahu o tom hovorit... dufam ze sa vo mne neskriva uchylka ... uff poradte a pomozte

Martin erektor

Pozrite sa, ak dam zene do vaginy palec, deje sa nieco? Ak jej tam dam 2 palce, deje sa nieco? Ak jej tam dam 3 palce, deje sa nieco? No a to uz som v polovici dlane. Deje sa nieco? NIE!! Na fistingu nie je nic zvlastne ani zvratene.

Ak sa na to chystate, urcite dodrzte pravidla hygieny a bezpecnosti.. Spisal som ich na blogu tu --- -odkaz odstránený-

AdamKrt

a/ nedeje sa to neustale a vobec nie pravidelne, ale obcas, na spestrenie.
b/ ak zena moze porodit, tak sa jej vagina inac natiahne a potom sa jej zase vrati do normalu.

Skor sa zena nauci lepsie sa uvolnit, ovladat svaly svojej posvy, ale ziadne vytahanie sa nekona. Vytahanie je skor, ked sa sval nepouziva, tak ochabne.

Fisting ma vsak jednu nevyhodu. Ak si totiz az moc zvykne na to dobre /keby to mala casto/, ktovie ci bude chciet aj inak, ci ju ine potom este bude vzrusovat :)))

Patrik@MU

A nie je šanca, že keď sa bude častejšie praktizovať ten fisting, že sa žene zväčši otvor a keď budete s ňou mať pohlavný styk, tak jej dierka Vám bude trošku širšia, nebude to tak intenzívne cítiť ani ona, ani vy, ako jej partner...to som usúdil z môjho logického rozmýšľania...ak sa mýlim, ak je môj úsudok nesprávny, poopravte ma...ďakujem...(ja by som to radšej na priateľke neskúšal)

AdamKrt

Ano, to tak je. Ale nemusim tam vopchat uplne celu ruku, pokial sa nedokaze uplne otvorit, ci je uzsia.

Ak sa tam nedostane cela ruka, dostane sa tam, pokial to sirka vaginy dovoli. Ako sa hovori, nezalezi na dlzke penisu, ale na hrubka. Takto sa zabezpeci pri fistingu dostatocna hrubka na vzrusenie a vobec, ale vobec nemusi cela ruka vklznut dnu.

Je to asi ozaj velky zazitok, tak som este priatelku nepocul kricat od rozkose :)

AdamKrt

Opytal som sa na fisting priatelky a bola proti. Po istej dobe vsak suhlasila, vyskusali sme to a jacala od rozskose. Bol to pre nu uzasny zazitok. A pre mna tiez, ked som videl, ako jej to robi dobre :)

Elwine

preco uchylka... :) ja tiez, ked sa stretnem nejakou cestou s pornom v hocijakej podobe, tak na to moje telo adekvatne reaguje... je to uplne normalne