Blondinky=vlasy

mica4

Kúp si v lepších kaderníctvach majú šampón LOREAL aj balzam, stojí to okolo 900,- korún, ale stojí to za to, tvoje blond vlasy budú fakt pekné, je to v ružovom obale, a šampón j fialový.

alica852

o henne bolo na tomto fóre snáď už všetko povedané, tak načo sa opakovať? je dokonca založená ešte aj samotná té´ma o henne a je aj na 1. strane toho fóra, tak nemusíš ju ani hĽadať. tak si klikni.

mirka 23

Ak prvykrat počuješ o henne tak tu je super članok, tie zakladne informacie, lebo to je na dlho.
Henna je prirodna farba na vlasy a vyživuje ich. Je aj blond henna, len tá je so zlatým odtieňom, takže ti môže tie najsvetlejšie vlasy aj trocha stmaviť. Existuje aj bezfarebná henna, ta ti vlasy len vyživí ale nezafarbí. Je tu troška nižšie téma prírodná farba na vlasy HENNA!!! tak pod tam :)

Tania333

mirka23, ešte prosím napíš niečo viac o tej hene, ja to prvý krát počujem,...
mám blond vlasy, svoje, nikdy som si ich nefarbila...vlnia sa mi, dávam si na ne sprej od Loreal na zvýraznenie kučier a vĺn, tak mám tie vlnky pekne oddelené...moje vlasy vyzerajú ako melírované, lebo mám svetlejšie a tmavšie pramienky....niečo medzi čistou blond a špinavou blondínou....v lete viac blond v zime tmavšia:) prosím ťa ešte mi poraď, ako si tú henu dávaš, je viac typov tej heny?? ako často to robíš??...ja mám vlasy tiež dosť vysušené, ale to všeobecne bývajú vlnité vlasy také....a ešte ich mám dlhé, ešte 10 cm a sú po pás:) keď sú zvlnené tak to tak ale nevidno....:)

mirka 23

konstancia a aku máš farbu vlasov? A farbiš si vlasy chemickou farbou? Lebo je aj bezfarebná henna a po tej sa ti farba neymení. Ak si svetla blondina, tak po blond henne su vlasy do zlata, pri špinavej blon ak si daš blond hennu, tak ti to spraví iba ylatý odlesk na vlasoch

mirka 23

juliska, hennu farbu maju pri farbach na vlasy uplne dole a šampon by mal byť tiež poblizku henny, väčšinou tiež niekde uplne dole. Ked maš farbene vlasy, tak nieviem či prirodne šampony by ti sadli. Ale ten hennový by ti mal byť dobrý.

mica4

Ahojte blondíny, ja som písla že mám strašné vlasy a našla som riešenie. V kaderníctve predávajň super šampón a balzam výhradne na blond vlasy, na ich regeneráciu, je to značky Loreal v ružových obaloch. Majú to len v dobrých kaderníctvach a neviem si ho vynachváliť, vlasy nemám žlté a sú krásne blond. Stojí to síce dokopy skoro 900,- Sk ale stojí to za to, ten šampón je fialový a aj balzam. Ja si musím nechať momentálne odrásť vlasy trochu, ale používaním oho šampónu ten kontrast skoro vôbec nevidno a fak moje vlasy sú krajšie ako kedykoľvek inokedy a na suché vlasy to tiež pomáha, lebo typický problém blond vlasov sú mastné korienky a suché končeky.