Ako si mam vybrať stehy?

Príspevok v téme: Ako si mam vybrať stehy?
Nelli

Som po operácii nosnej prepažky a chirurg si nevšimol že mi ostali v nose ešte stehy mam ich tam vyše mesiaca a už ma to dosť bolí na dotyk a nejdu von. Su tam uplne napevno. Komu mam isť k ORL? To by už chcelo aj umrtvovaciu injekciu :-) veď to je akokeby mi trhali zub zaživa. Alebo neviete niečo ako by som ich vytiahla bez bolesti?

jajkafr

Nelli tak choď inde k ORL, ale to nemôžeš nechať tam veď keď ti to začne hnisať môže ti to spôsobiť nejakú infekciu.

Nelli

Delphia ja som mu volala že ich tam mam a povedal, že vypadnu ale oni sa tam držia ako kliešť nechcem ho už otravovať. Ktovie čo mi povedia na ORL mame tam taku neochotnu uhundranu babu že ta ma určite pošle niekam. Chcela som to vybrať nejako sama.

Nelli

d.solcova
ahoj nemusíš sa vôbec bať nič to nie je iba to dychanie ustami par dni je potom o ničom. A narkoza bola super iba som zavrela oči ani neviem kedy a zobudila som sa až v nejakej prebudzacej miestnosti. Točila sa iba hlava z toho inak super šla by som znova :-)
Po týždni mi vybral folie a mohla som normalne dýchať vyberanie folii neboli iba stehy.

Nelli

Nemam pocit žeby boli samorozpustne držia strašne pevno a ani lekar mi nepovedal, že by som tam mala samorozpustne. Vravel, že mi vybral všetky stehy ale tieto boli schovane pod chrastami si ich nevšimol ja som ich potom našla.
Možem si to natrieť detským olejom? Možno ta koža zmäkne a pôjdu von lahko.

jajkafr

Nelli
načo čakáš? Keď si zistila, že ti tam lekár nechal stehy okamžite si mala ísť na ORL. Veď ti to môže začať hnisať.

d.solcova

stehy pri operácií nosnej prepážky,???? ani nehovor, čaká ma to o mesiac.strašne sa bojím hlavne narkozy. ako to celé pri tebe prebiehalo???? môžeš napísať na d.solcova@post.sk???? vdaka