Kamienky pod kozou od masturbovania??

Príspevok v téme: Kamienky pod kozou od masturbovania??
xx

Caute,chcem sa spytat, ci ma niekto podobne na penise ako ja. Robim si to vacsinou tak, ze si chytim penis "zdola a zhora" a keď idem rukou dole az ku korenu, tak koza na bokoch sa natahuje. A v tychto miestach mam akoby male biele kamienky v kozi. neboli to ani nic, len su tam, mam ich tam ani neviem od kedy, asi odkedy si to robim. Nema niekto skusenost, ako sa do odstranit?

info

poviem ti ze ja som s tym bol u urologa ked som bol mensi a vobec sa tym nezaoberal,povedali len ze to nic neni...mam to doteraz uz asi 3-4 roky..teraz mam 17 a nezmizlo to,zacina ma to trapit,co ked pojde uz s babou do tuheho,nechcem aby to take videla...

vol

pocuj a je nutne prestat masturbovat dokym to nezmizne? a kebyze pojdem do doktora ako by to odstranil? ja uz som uvazoval ze si kuim injekciu a nejako sam vytiahnem..ak je to mozne..hmmm????

steves

zdanlive kamienky su naozaj len tukove tkanivo ktore sa casom vstrebe ale da sa aj odstranit ale len odbotníkom u kožného lekara, ale ked si to prestaneš všimať a dva až trikrat denne si to budes umyvať skôr chladnejšou vodou dôkladne okolo žaluda tak sa to vytratí samo. Taktiež súlož v ženskej vagine napomaha kostranenie. Vraj aj saunovanie ?

steves

po case to samo zmizne, nie je to ziaden problém, prestan si to vsimat a aj dvakrat denne si stiahni predkozku a umy penis cistou tečucou skô chladnejšou vodou.