Abilify - skusenosti

neznamy33

braval som 10 rokov zyprexu. po schize som do 2 mesiacov bol totalne v poriadku samozrejme to co sa pise o zyprexe je pravda trochu no ze trochu som sa stal bez citov taky ploskejsi, trochu viac som pribral. ale na druhu stranu vsetko v poriadku nemal som ziadne problemy ktore by mi branili v zivote mozno som mal ako som napisal trochu ploskejsie myslenie - jednoduchsie. sam som sa dal na hospitalizaciu pretoze uz 10 rokov doma sa nedalo inac v nemoc. mi zmenili lieky na abilify. a rozdiel po 7 rokoch asi som transexual a to vazne ziadne namyslanie ze schyza. a podobne. ma niekto podobne nieco?

Ivan89

Je to liek s ucinou latkou aripiprazole,cize rovnake svinstvo ako aricogan.Ten som bral 2 mesiace a dosral mi takpovediac zivot.Nevolnost,tazkosti chodze,znizena chut na sex zle sny,nespavost jednym slovom katastrofa.Uz davno som ho vysadil su tomu uz 4 mesiace a stale sa z toho dostavam.Neradil by som to brat ani nepriatelovi je to hnus tento aripiprazol!!!

imro 61

abilify užívam 4 mesiace a pre mňa sú velmi dobré vylepšil môj celkový stav okrem psychických sa zlepšila aj chrbtica.okrem iného mam také skusenosti zo života že liečenie tažkých depresív trvá asi 10-20 rokov, ale treba vydržať a kto kvôli psychickým problémom nedokáže pracovat môže ísť do invalidného dôchodku.Netreba sa ničoho báť.

bebek

no každemu pomože nieco ine, nemoze sa to brat vseobecne. niekto je bez liekov ok, ale niekomu liek pomaha. nic ine neostava ako verit doktorke a snazit sa zit.

proserpina.

nie, takto skúšajú lieky u každého kým nezistia ktorá kombinácia je najlepšia...len u niekoho to trvá dlhšie u niekoho kratšie.

proserpina.

hej brala som ho lekári mi povedali že to je nejaký nový liek na trhu ale mne vobec nepomahal tak asi po 7 mesiacoch mi ho vysadili, vyskúšala som už asi 20 druhov a nič, momentálne 4 druhy. A či sa z neho priberá? Zvyšuje chuť do jedla tak ako každé iné antidepresívum...ale ja som priberala najviac práve z mirzatenu čo tu bol spomenutý

elviee

docitka, popros doktorku, nech ti da ine antidepresivum ako citalec, ani mne vobec nepomohol. Mozo by ti pomohol Velaxin, alebo Ixel, alebo nieco podobne, citalec je niekedy slaby. Zatial si vyskusala malo antidepresiv.