Kyslá chuť

Príspevok v téme: Kyslá chuť
marika30

Môj partner ma uspokojuje orálne, ale asi nejako pred mesiacom povedal,že som tam dole velmi kyslá. Môže to byť užívaním antikoncepčných tabletiek? Bola som u svojho gynekológa a povedala mu problém, a dal mi iba krém Candibene. Problém neustupuje. Poraďte prosím čo robiť? Ďakujem.

čiernoočka

Stačí to opláchnuť len 1x zvonka ale ak sa ti bude dat trosku aj zvnutra. Mne to môj gynekolog poradil,ale vraj to nemam nikde hovorit,no 1x som to urobila a mam pokoj.Vlastne vždy mi to pomôže,vyskusaj.

čiernoočka

Kedze je prostredie v posve kysle uzivanim antikoncepcie,skus si do 2dcl rozpustit jednu malu lyzicku jedlej sody bicarbony,ktora to zneutralizuje.Nech som mala akz kolvek problem a to aj zapal to pomohlo.Skus a daj vediet.

123456

ano moze to byt tabletkami... menia totiz floru v posve... stava sa ich vplyvom kyslejsou... pretoze spermie v kyslom prostredi nedokazu prezit... asi tak nejak...

ano, aj

Neviem ako je to u zien, ale u chlapa na zmenu chuti dobre posobi konzumacia ananasa a vzhladom k tomu, ze je ananas aj hlavnou zlozkou pripravkov na kontrolovane chudnutie by to mohlo stat za vyskusanie ...