Poloha

Príspevok v téme: Poloha
regyna

Zaujímal by ma názor(hlavne mužský), čo je také úžasné na polohe odzadu. Expriateľ mi ju navrhoval pri každom milovaní, ale ja k nej mám nejakú averziu a vôbec ma neláka ju ani vyskúšať. On ju preferoval.
Viem, že je to u každého individuálne,ale čo je na tom také super, keď sa pri tom ani nemôžete dívať do očí človeku, s ktorým sa milujete?

marissska

súhlasím s joeblack

len to smelo vyskúšaj a uvidíš či sa ti to páči alebo nie ... ale ja osobne môžem povedať, že od zadu je to super ... milujem tu polohu...

joeblack

Zase zenske zmyslanie...preco by sa dvaja mali vzdy pri milovani pozerat do oci??? vsak zena je krasna aj odzadu a nemusis sa bat, ze chlap pri polohe riesi v hlave velkost tvojho zadku ci faldy na bokoch:) ma totiz odkrveny mozog tak take ho ani nenapadne:)) a pri milovani nieje nic horsie ako stereotyp...urcite by si mala tuto polohu skusit a nezamyslat sa nad hlupostami, urcite ti aj x zien napise, ze milovanie odzadu je pre nich naj poloha...inak tiez nechapem preco niektore zeny oblubuju polohu sediac na chlapovi tvarou v tvar, ale tu istu polohu ibaze otocena chrbtom k partnerovi uz nie...milovanie si treba uzivat a skusat nove veci...

bebe1111

niektorym chalanom sa zase pači zadoček ako sa pohybuje pri sexe, tak si chcu vychutnať aj taky pohlad...polohy môžeš meniť, vydržiš chvilu nepozerať sa priatelovi priamo do oči...mne osobne sa tato poloha velmi pači tak ako ostatne :)