Ako presvedcit manzela?

Príspevok v téme: Ako presvedcit manzela?
chripka

Neviem, ci robim dobre, ale snad mi niekto poradi. Obaja sme dnes ochoreli, mame horucky, kasel... Problem je, ze zajtra mame ist k jeho rodicom na rodinnu oslavu, on sa aj citi, ale ja absolutne nie, strasne ma choroba zmohla. Je fakt, ze jeho rodinu nemam velmi v laske a on to vie, preto ani neviem, ako mu navrhnut, aby sme ostali doma, kedze ja fakt nevladzem. Nechcem hadky. Dakujem za pomoc.

dd

dobre, ze Vam to tak dopadlo a ze Ste tam nesli..lebo ozaj si zobrat na triko, ze by Ste niekoho nakazili a este ked tam boli aj deti..

chripka

Dopadlo to dobre, neboli sme, manzel volal svokre, ze sme chori, trosku sa zdula, ale nakoniec uznala, ze tam budu aj deti, tak nech ich nenakazime. Teraz sa obaja potime v posteli - z horucky :)

pretoze

Ak chcete rodicov nakazit chripkou, kludne chodte, mne sa to zda byt nevhodne a sebecke. Manzel by mal uznat, ze v takomto stave nikde nemozete ist. Zatelefonujte rodicom a podobne, aby vedeli, ze na nich myslite. Toto snad pochopi kazdy. Okrem toho nevylezana chripka je nebezpecna. Ak sa uz ozaj rozhodnete ist, tak jedine s ruskami na tvari.
Ja by som sa chora nikde netrepala. Na zdravi rodicov mi zalezi a netuzim ich nakazit.

babenka1

no to je jasné - povedz mu, že tam nepôjdete, aby ste ich nenakazili. Že starší ľudia sú predsa oveľa náchylnejší na virózy a prechladnutia a nechceš aby ochoreli. navyše je to rodinná oslava, bude tam aj viac ľudí, ak niekto neskôr ochorie, každý to bude vyčítať vám dvom. A je to vyriešené. Hádam si tvoj manžel nevezme na triko, že nakazil celú svoju rodinu???

alzbee

Jeej, dakujem za pochvalu :-)) a rada som poradila...podla mna by to bolo najrozumnejsie riesenie. Ako sa hovori-vlk by bol syty a aj ovca by ostala cela :D :D kazdopadne prajem skore uzdravenie a svokrovci to snad pochopia :-)

dd

hmm..takza situacia, viem si aj celkom predstavit..v marci sme boli na oslave svokrovych okruhlych narodiek a ja tiez manzelovu rodinu moc nemusim, teda hlavne svokru..keby som ochorela a absolutne sa na to necitila, jemne by som to manzelovi povedala, ze sa na to jednoducho necitim, ze vidi, v akom som stave a tiez ze tam nechcem nikoho nakazit, ak chce, nech on ide a mna slusne ospravedlni..ci uz by to svokrovci pochopili alebo nie, by ma netrapilo.. a manzel by Ta nemal nutit tam ist, ak sa na to naozaj necitis (podla mna..)