Zle sny, predtuchy a vnutorny nepokoj

no2

Vedci postupne prichádzajú na to, že svet vznikol skutočne z ničoho, lebo existuje aj tzv. záporná energia. Čiže v podstate neexistuje nič.

no2

Ak cítite, že sa niečo stane zlého v budúcnosti, tak to nie je preto, že vidíte do budúcnosti, ale preto, že ste zachytili myšlienky iných ľudí, s ktorými prichádzate do kontaktu a Váš mozog to spracoval a vyhodnotil. Na tomto princípe je postavené podľa mňa veštenie.
Ak by bola budúcnosť vopred daná, tak by nemalo zmysel žiť, bolo by to len plnenie úloh a jeden veľký teáter.
Ale inak povedané je život jeden veľký teáter. Čiže je aj nie je súčasne.

muzazenask

johni to co sa vam deje je uplne normalne a prirodzene clovek okrem vedomia ma aj podvedomie a nevedomie ma auru a aj ine tela okrem fyzickeho mentalneho a emocionalneho napriklad ma dusu okrem bezneho bdeleho zivota existuje samozrejme aj zivot nocny vtedy ked spime a nase vedomie odpociva ale zvysok tela pilne pracuje mame aj intuiciu telepatiu a tak dalej to co sa vam teraz deje znamena podla mna asi tolko ze Boh vas chce na nieco upozornit chce vam povedat aby ste sa na chvilu zastavili a zacali zit duchovnejsim zivotom to co sa vam sniva neznamena ze sa to musi stat nie je to nieco z coho by ste mali mat strach nebojte sa toho

johni

Ahojte mávam sny už cez 3roky ktoré sa my plnia, asi taký čas trval pokial som si to dal dokopy a zistil že to čo sa my sníva sa stáva realitou, ale niečo sa mi sníva splní sa to až o pol roka ale do detajlu presne, asi 2 krat sa my snívali sny o neakej izbe o pol roka som bol poslaný na služobku a ked som vošiel do tej izby tak to bola ona, snívalo sa my že moj syn ochorie na zápal plúc aj ochorej teiž z odstupom asi 5 mesiacov, teraz som mal sen že ochoriem ja na karcinom ale neviem kedy lebo sa my prisnil iba doktor ktorý mi to oznámil jeho tvár si pametám je toto možné som vo velkých rozpakoch od vtedy, stáva sa niekomu niečo podobné? Budem rád ak by sa niekto ozval s niečim podobným.

jarda

Už tyden se mi zdá ten samí sen.Jsem z toho dost vyčerpán, ale ne a ne to přestat.Jedná se o autonehodu autobusu.Mám z toho dosti špatný pocit.Může někdo prosím poradit?

ojka

bojimsa no mne sa tiež nedavno taká bujačina snívala až strach, už si síce nepamätám presne o čom to bolo,ale určite sa mi to nepačilo,...(: ale radšej nech sa mi aj blbosti snívaju, ako keby som nemala spať a prebdela by som takmer celu noc (:

bojimsa

ojka, spalo sa divne..snival sa mi dalsi cudny sen..len som sa zobudila a letela prec, mala som jedno stretko a uz som meskala,tak som nemala cas rozmyslat nad tym...v snari som sa nehrabala lebo neviem kam som ho dala :/
t333: ked tak nad tym rozmyslas, mas pravdu, aj ja si vycitam kopu veci a stale rozmyslam ze keby som neurobila hento nestalo by sa toto a takto..mozno je to aj tym...len neviem ako to zahnat..

zuzic

moja babina trpela zlymi snami cely zivot ale nej bolo najhorsie ze tie sny sa plnili. snivalo sa jej o nejekom nestasti a na druhy den sa stalo. napr. ze jej muz sa topi v rybniku a na druhy den inak uplne zdravy dedko skolaboval a zomrel...velmi tym trpela lebo tych snov bolo velmi vela a vzdy vedeôa ze nieco zle sa stane...