Krása v súčasnosti

Príspevok v téme: Krása v súčasnosti
Igor2

Chcel by som sa spýtať, či sa aj Vám niekedy nezdá, že ľudia boli v minulosti krajší ako dnešní ľudia. Ja keď vidím staré československé a zahraničné filmy, tak sa mi zdá že vtedajší herci, keď boli mladí boli oveľa krajší ako tí dnešní. Tí sa mi zdajú veľmi umelí. Ku kráse si dopomáhajú kozmetickými zákrokmi, chirurgickými zákrokmi.Alebo keď vidím fotky z minulosti mojich príbuzných - obyčajných ľudí, ktorí nechodili na kozmetiku, zdali sa mi tiež oveľa krajší ako nejaké dnešné ospevované missky, herečky a moderátorky. Dnes ako keby stačilo, že niekto ide na kozmetiku, plastickú chirurgiu, dá si drahé šaty je sebavedomý až namyslený a už každý o ňom hovorí, že je krásny alebo krásna. Aký je Váš názor ?

bublik

ludia vobec nechapu ze absolutne nejde o zovnajsok, a ja na to zabudam tiez, vsetci na to zabudaju v dnesnej dobe, lebo sme bombardovany standardom krasy zo vsetkych stran. zeny chcu odjakziva vazerat dobre, je to celkom prirodzene, no dnes ide skor o to aby vsetky vyzerali rovnako... zena ma byt predovsetkym zena a nie babika... ci?

bublik

ludia vobec nechapu ze absolutne nejde o zovnajsok, a ja na to zabudam tiez, vsetci na to zabudaju v dnesnej dobe, lebo sme bombardovany standardom krasy zo vsetkych stran. zeny chcu odjakziva vazerat dobre, je to celkom prirodzene, no dnes ide skor o to aby vsetky vyzerali rovnako... zena ma byt predovsetkym zena a nie babika... ci?

lucy333

pozrite sa na adelu banasovu, nie je bohvie ako krasna, ale chytra je teda dost a prerazila tam kde ine krasky mozu len snivat, jej nos sa stal znackou kvality . je bohata a stale ju vsade obsadzuju, na co boli inym silikony? alebo ine operacie?? :-0 to je uz tuctove a veru aj nudne, toho sa clovek lahko nabazi

Igor2

ďakujem za vaše odpovede, boli veľmi zaujímavé aj poučné. Podľa mňa je možno škoda, že niektorí ľudia nemyslia na to, že možno skutočná krása vychádza z vnútra človeka. Pre mňa je krásne na ľuďoch aj to, že všetci sme odlišní po fyzickej aj duševnej stránke. Práve táto odlišnosť akoby charakterizovala jedinečnosť našej osobnosti. Ja keď idem medzi ľudí, presne viem, že nikto nevyzerá tak isto ako ja. Prečo by som nemohol byť na to hrdý a sám seba seba považovať za symbol krásy? Patrí to právolen modelkám, herečkám, misskám... Vôbec si nemyslím, že by mali nejaké poroty, média určovať, kto je najkrajší, čo je je symbolom krásy...

VincentV

Igor2: 100% súhlas, dospeli sme do hnusnej metrosexuálnej doby, kde je IN vyzerať čo najviac ako gay(samozrejme nič proti nim).Taká nová vlna reneseancie...bue.

nienienie

ja si myslim pravy opak.v minulosti boli skaredsi ti ludia ako dnes.vdako tym kozmetikam vyzeraju krajsie.oukej v minulosti mali jemne tvare,ale vies ciernobiela fotka urobi iny dojem ako v skutocnosti:-)pre mna su terajsi ludia krajsi,a lepsie sa o seba staraju,ale nesuhlasim s plastikou,to si myslim,ze prehanaju.ja aj keby som bola neviem ako prachata by som nesla na plastiku.skor by som si dopriala masaze a natural kremy....

acdar

Podla mna sa mnohi v snahe byt krajsi este viac strapnuju. Ziadny clovek nie je dokonaly a nech robi hocico a da sa vylepsit hocijako, tak nejaku chybu ma a este viac sa stava tercom posmechu.

Pre mna by bolo zaujimave zistit, ako by to vyzeralo, keby sa vsetky peniaze, ktore sa dneska davaju do platickej chirurgie, kozmetiky a kozmetickych pripravkov, dali do podnikov, ktore nieco uzitocne vyrabaju. Ze ako by poklesla nezamestnanost a stupla zivotna uroven.

[zruseny1]

mne sa pacia ludia, ktori maju nejaku chybicku ktora ich robi zaujimavymi a nevsednymi... " dokonala " krasa ma nebavi

kukuruku

ano igor, suhlasim s tebou, som zena, a nikdy som nemala gelove nechty, nebola pri kozmeticke, obocie si viem urobit aj sama, a o plet sa postaram aj svojim jedalnickom, ci domacimi maskami, ale naozaj dnes akoby pominula prirodzenost a vladnu silikony, a potom si chlap, ktory ide prvy krat zasexovat mysli o dievcati, ze ma moc vytahane prsia, popripade velke pysky, ci klitoris :D odkial to maju? no predsa z porna, ale nevedia, ze prave to je horsie, a neprirodzenejsie, ci na dotyk, ci na pocit, ja trochu o inom tu tocim :D:D ale v podstate chcem povedat, ze aj mna tato tema zaujima.

jajka001_

zalezi len na tom kolko takym ludom davate priestor vo svojom zivote, mna napriklad taki ludia z tv, bulvaru, showbiznisu nezaujimaju, nech si maju plastik kolko chcu, maximalne sa na nich zasmejem. decka na strednej to maju asi tazsie, im to viac ovplyvnuje zivot...hm a v niektorych zamestnaniach to asi tiez zaváži.
ale aj tak, mozu vyzerat akoze dobre, upravene, sexy a cojaviemco, charakter neukryju
a prachy vladnu svetu, ale tak to bolo vzdy