po ovulacii....

Príspevok v téme: po ovulacii....
TinuskaB

Prosim poradte. Ma niekto take zvlastne priznaky po ovulacii ako napr.:zvacsenie prsnikov,citliva na vone,nechutenstvo-alebo prilisna chut do niecoho,unava... Tehotna nie som,ale tieto priznaky mam stale priblizne po ovulacii a trva to do menstruacie. Snazime sa o babo a neviem preco to mam. Beriem Duphaston,moze mat taketo vedlajsie ucinky? Moze byt,ze vajicko je oplodnene,len sa nevie usadit v maternici....? Poradte..

TinuskaB

Dakujem za rady.
Duphaston nema ziaden taketo vedlajsie ucinky. Doteraz som brala este rozne ine tabletky,myslela som si,ze mi to robia tie,ale teraz ich uz neberiem a predsa mam vsetko.
Bojim sa aj ja,aby to nebola psychika,ze fakt velmi chceme...
Minuly mesiac som menila lekara,takze velmi na otehotnennie ani nemyslela,len ked sa mi zase zacali zvacsovat prsia. Musim to povedat lekarovi...,vsak?

jaLENja

Možno chceš tak veľmi otehotnieť, že aj keď k tomu nedôjde, telo podvedome má tieto príznaky ako pri tehotnosti... držím palce, aby sa čím skôr podarilo bábo.

odpovedam

pozri si pribalovy letak duphastonu, ci tam su tieto neziaduce ucinky.To ti snad pomoze pri urceni pricin tvojich problemov :-)