nechapem

Príspevok v téme: nechapem
breza77

Som 47 rocna zena,mam vztah s priatelom o rok starsim.Ako rozmyslam a rozmyslam,logiku nenachadzam.Mozno poradite,o co ide.Spolu sa pozname 7 mesiacov,mam velmi rada priatela,ale ked pride na temu ,ze po nom velmi tuzim az z toho blaznim,stale to hodi do autu a povie ,ze to riesit nechce,normalne odmieta sex.Pri tom drzi ma za ruku,bozky len take starecke,ked som sa ho pytala,ci niekedy uz lubil povedal ,ze nie.je po rozvode dva roky,stara sa o syna,ja som po rozvode 13 rokov.Velmi ma pritahuje,je to chlap ok,ale urcite temy mi vobec nedovoli otvorit,Rozhodla som sa ,ze ukoncim toto moje trapenie,vymazane cislo a koniec,Zaujima ma vas nazor,len mi tu nezacnite ma kritizovat.

doubledog

podla mna by si mala byt trpezliva
ved ste spolu kratko, a on ma dost osobnych problemov
podla mna este neni nic stratene a takto o rok mozete tvorit pekny par

breza77

nepocula som ho tri dni,zahlbila som sa do prace,a vychadzaju vysledky,snazim sa na neho nemysliet,ale ak vidim len zdaleka podobne auto ,tak si prajem ,aby to bol on.Dokazem to ,este to boli,ale co uz aj v nasom veku laska boli,aj to trapenie stalo za nieco,lebo som zistila ,ze dokazem vrucne milovat a to ma tesi,ak ma prist niekto do cesty kto oceni moje kvality,bude to stastny chlap a ja tiez,prajem vsetkym velku pohodu a pre lasku sa oplati trapit...

rony26

tam ziadne kamaratstvo nebude, aspon nie teraz a z tvojej strany...to by bola len akasi hra na kamaratstvo, kedze ho stale vnimas inak, stale si do neho zalubena a vzdy budes v sebe zivit (falosnu) nadej, ze raz mozno precitne aj on...a aj ked si budes mysliet, ze sa z toho dostavas, pri kazdom telefonate ci stretnuti ta to znova chyti, znova do toho spadnes...chce to vela casu alebo niekoho kto ho "nahradi" v hlave aj v srdci...az vtedy mozete byt kamarati a vtedy s nim pojdes na kavu bez toho aby si sa z takeho stretnutia vracala so slzami v ociach

jajka001_

breza keby mu na tebe zalezalo tak ti nedava falosnu nadej, od zaciatku by si drzal od teba odstup, nedrzal by ta za ruku, aby si sa netrapila, nezamilovala sa do neho, hned ti mal povedat ze nema zaujem o vztah, nevyuzival by tvoje city na vylievanie si svojich problemov tebe. mozno bol zufaly a potreboval pomoc, ale aj ta pomoc ma svoje hranice...daval ti najavo ze si drzi odstup ale ty si to nechcela vidiet lebo si tuzila po laske. ale osem mesiacov je privela.
ku mne ked zacne nejaky kamos davat viac najavo city, tak ho nevyuzivam ale naopak, zacnem si drzat od neho odstup nech sa schladi, lebo potom to o to viac boli.
nikto nie je dokonaly, obaja ste spravili chyby, mal byt uprimnejsi, co uz... poucila si sa, hladaj niekoho, kto ma zaujem :) pisala si ze takych je dost, skus aj ty ocenit niekoho kvality aj ked nie je nedobytny :) drzim palce. a fajn ze si si uzila tie vylety :)ved si ho mozes nechat ako kamosa, na kecanie,vylety, a na lasku si najdes iny typ muza.

breza77

vykonzultovane po telefone,problem,ktory maa trapil,chce len kamaratku,nie je pripraveny na vzatah,dnes ma pozval na kavu,ale ja nie som schopna ist,lebo ked ho uvidim,zasa sa mi rozbusi srdce a budem tam ,kde sa nachadzat nechcem,radsej,zostanem na telefonickom styku,a pomaly budem umrazovat svoje city a odputat sa od neho..

breza77

uz ked som si definitivne povedala ,ze koniec,tak len vyvolava,s poznamkou,ze preco sa neozvem.Dokonca mi vcera povedal,ze by nechcel byt sam.Povedala som si totiz,ze je jedno vulgarne slovo,a som voci nemu prazdna,nic necitim,nechce sa mi s nim rozpravat,co som mu aj vcera povedala..on je slepy a hluchy..ale moj ustup ho laka,vsak nic nebolo ,nemam co dalej povedat,asi sa citi sam a mali ste pravdu potreboval kamosku,ktora uz nie je,lepsie povedane,nemam zaujem,stale mi prichadza na um jeho chovanie,len on riadi,kedy a co,nic nevedel dopredu aspon na dva dni nieco naplanovat,vytvorit si pre mna cas..ja tiez pracujem denne 10-12 hod,ako on ,ale stale som si vedela urobit cas na co som potrebovala,pisem tieto riadky a davam vam info ako to prebieha,vyvarujte sa takym to falosnym zamilovaniam ,kde druha strana neopatuje vase city..

jajka001_

on problem nevidi lebo potrebuje kamosku a na tvoje potreby kasle
kasli na to aj tak ti nevyhovie a ked, tak nasilu, a to nechces

zufallka

no tak si to s ním vyjasni...povedz mu,že ty hľadáš muža,ktorý ťa občas aj pohladí,pobozká,pomiluje sa s tebou...nechceš len kamaráta,hľadáš partnera,potrebuješ lásku so všetkým,čo k tomu patrí...keď sa ti ozval,skús si to s ním vyjasniť,nech ti povie dôvod,prečo to nechce...ale radím ti,radšej to nechaj tak,neviem,či by som ja zniesla,keby ma muž stále odmietal,máš predsa hrdosť,nájdi si radšej iného s ním keď chceš,zostaň iba kamarátka.

1zenaxy

ahoj, ak on nevidi ziadny problem, to znamena, ze mu to takto vyhovuje a nechce a nebude nic menit...poloz si otazku, ci to vyhovuje Tebe ?
ja stojim pred podobnym rozhodnutim, moj priatel tiez nic nechce menit a nic rozoberat i ked problem v nasom vztahu je iny....

breza77

po 5 dnoch sa ozval,na jednej strane som rada a na druhej nie,fakt neviem ,babi radte,lebo som schopna zasa bezhlavo do toho padnut a este to dolezite,on ziadny problem nevidi,lebo co stale chcem rozoberat..