Vysadenie HAK.

Príspevok v téme: Vysadenie HAK.
regyna

Začala som brať HAK aj kvôli problémom s akné. Pleť sa mi upravila, som spokojná, ale teraz uvažujem o vysadení HAK a mám strach, že sa mi akné vráti, lebo som to mala v dosť vážnej forme a keď mi už dermatologička nevedela pomôcť, dala som sa na tabletky. Aké máte vy skúsenosti, čo sa týka vysadenia HAK a návratu akné? Ďakujem.

lyzicka

aj tak nechapem, preco sa nic podobne na slovensku nepredava, ked to tak pomaha... no ale jasne, ze by som to chcela, ak to ma fakt take ucinky. Ale pytala som sa niekolkych ludi,zien, ci poznaju ten yam, nikto o tom nic nepocul, teda z tych, ktorych som sa pytala. Ale myslim si, ze ak by to bolo nieco, co dokaze odburat najcastejsie problemy spojene s menstruaciou - bolest, nepravidelnost, tak by to bolo zname, vsetci by to chceli, a preto by sa to predavalo aj u nas, podla mojho nazoru.

mirka 23

lyzicka, RNG tie veci nepredava, obchody zrušil a keby predaval, tak by si skakala dva metre do výšky, lebo cena bola 155sk. nie 30 eur.

mirka 23

Lyzicka, pre mňa za mňa si to nekupuj. Mne to pomohlo. Alebo si to objednaj cez net za 30 eur jedno balenie aj s poštovným ako ja prvýkrát. Ti vravim, že ja to mam z USA ja to odtial zo Slovenska neobjednavam. Objednava to Ivka, ktora ti vie ušetriť 10 eur a ked ti vadi to, že je dealerka....
Podobne učinky ako Yam ma ešte Dong Quai, Damiana, ale to nezoženieš na SK vôbec, preto som ti hneď napisala Yam.
1 tabletka je malo, ma sa brať 1200mg, tabletka je 400mg. Ak chceš aby ti to pomohlo, tak treba brať 2-3 tabletky. Nie som tu na fore jedina čo to takto berie a pomohlo to.

lyzicka

rng to odporuca, ale v inej teme uz bolo spominane, ze rng take veci aj predava, tak samozrejme, ze to bude aj odporucat. Najradsej by som si to zistila od nejakeho nezainteresovaneho cloveka, lebo cela ta vec s yamom je velmi pochybna. Je hrozne drahy a nikde sa neda zohnat, len takto... no neviem. mozno existuje aj podobny produkt, ina alternativa, nieco s podobnym ucinkom, pod inym nazvom, nevies o niecom takom, mirka?

lyzicka

ja som na nete nasla, ze jeden krat denne. Mirka a ako vieme, ze nie si dilerka toho yam-u? a to sa v lekarni kupit neda? je to cudne

mirka 23

Wild Yam sa dá kupiť cez net, ale chodi na toto forum Ivka a od nej je to trocha lacnejšie. Jedno balenie myslim že stoji okolo 20 eur, ale neviem to presne. Ja som kupovala doplnky z USA a tam vyšlo na smiešne peniaze okolo 4-5 eur,ale samozrejme poštovné je drahe.
Ak po brani HAK akne zmizlo, tak yam na to pomôže, môže sa HAK vysadiť...
Z
Yam su kapsule a beru sa 2-3 denne

regyna

Môj problém je ten, o ktorom som písala. Bojím sa vysadiť HAK, aby sa mi nevrátilo akné, ktoré bolo dosť brutálne. A chcem vysadiť, aby som trochu zhodila, lebo odkedy beriem HAK, nedá sa mi schudnúť. Tak sa informujem, aby som vedela, ako riešiť túto situáciu, keď nastane. mirka23...myslíš, že by mi Yam pomohol, ak by som mala opäť akné?

mirka 23

No beriem to preto aby boli hormony OK, hlavne po tej HAK, nemam žiadný PMS ani žiadne ťažkosti. Ono to tu už bolo viackrat preberane. Proste ak je nejaky ženský problem, tak Yam by mal zabrať. A máš nejaký konkretny problem? Inak Yam je doplnok, takže žiadne vedľajšie učinky, odporuča ho aj RNG.

regyna

mirka23............môžeš, prosím Ťa napísať niečo viac o tom Yam? Prečo to berieš a ako Ti to pomohlo? Ďakujem.