moletky- potrebujete k sexu dlhši penis ?

Príspevok v téme: moletky- potrebujete k sexu dlhši penis ?
macko pu

Viem ,že sa to bude dať dost blbé ,že sa na to pytam, ale chcem vedieť, či je to len moj problem, alebo aj ostatnych objemnejších dám ?
chcem vedieť, či Vám tiež nestačia kratšie parametre partnera , nie kvoli tomu ,že ju mam hlboku ale preto ,že objemnejšie telo , nedovoli uplný doty, jednoducho mam vždy problem, že moje stehna alebo zadok nepustia partnerov penis celkom na spravne miesto a nadoraz.....
Budem rada ak napišu moletky svoje skusenosti

M26

matamata

ja sa do teba stejne pustim...Tu vobec nejde o hlbku vaginy, ty mrkva.Ty tu pises ,ze inteligencia jak hovado a ja mam pocit ,ze najblbsi prispevok si tu napisala ty, este raz si precitaj o com ta tema je a co sa vlastne doticny pytal, potom pis hovadiny.

A samozrejme je pravda, ze pri urcitych polohach by bolo tucnejsej zene lepsie keby mal chlap vacsi penis.Pretoze by dosialhli hlbsiu penetraciu.

isabella

matamata, ono to bolo myslene tak, ze ked je zena az prilis obezna a napr tuk na stehnach brani jej sexualnemu partnerovi dostat sa blizsie ako u zeny normalnych rozmerov, ale taka obezita je uz fakt zla a rozhodne by som taku zenu nenazvala moletkou...

matamata

ako ste na to prisli ze tucna zena potrebuje vacsi penis??ved ona je len obalena tukom,vnutri ma vsetko take iste ako chuda...preboha niektori nevedia ani logicky rozmyslat...si myslite ze obezna zena ma vaginu 30 cm ked normalna ma 7-10cm??? inteligencia ako hovado

inak to nehovorim o sebe, aby sa zas niekto do mna nepustil nahodou

isabella

tak ak je zena takych rozmerov, ze penis velkosti 15cm jej pomaly ani nedociahne po vaginu, tak je to hlavne problem tej zeny a to zdravotny, lebo to je obezita uz vo velmi zlom stadiu a uz len kvoli svojmu zdraviu by s tym ta zena mala nieco robit a nie hladat takeho chlapa aby sa jej tam dostal... otazkou je, ci by ju zrovna taky aj chcel...

tiez moletka

No tak podla mna na tom vobec nezalezi moj partner ma priemernu dlzku cca 15 cm a uspokoji ma takmer vzdy alebo lepsie povedane vacsinou....a moj nazor nezalezi na dlzke ale ako to ten chlap vie urobit a ako mu ta zena v tom pomoze lebo ked len lezi a nic nerobi preto aby to bolo dobre tak potom naco to robi???

Fallo

egresko-viem,len mi to prislo zvlastne riesit dlzku takym sposobom ako tu :)
Asi za zmenia pravidla zoznamovania a namiesto ahoj kazdy povie dlzku svojho penisu a zena min.velkost pod aku nepojde :)

egresko

Fallo, priemerny je tak 14-15cm , a velky je podla toho aku ju ma velku ona. Pre niekoho je 14-15 vela pre niekoho je aj 18-20 malo.