panthenol alebo revalid

emma7

jane

no áno, ja viem, ale to mi kožná poradila, že inéov zabrásni vypadávaniu a aj urýchli rast, nejak nezabralo, možno niekomu áno, ako ty vravíš, ale mne nie a myslím, že inéov je presne tak od veci ako aj l roreal, lebo aj l oreal sa podieľa na vyŕobe inéov, tka ma zas sklamali, proste l orreal nemusím vobec už dlhší čas.

marry jane

od henny rastú vlasy, to je pravda, ale nie od tej z dm. čo sa týka ravalidu, tka niekomu sadne, inému nie, napr. mojim 2 kamoškám nezabral, mne áno, rástli mirýchlejšie vlasy. nepadali mi, ja som kupovala len pre rast. ale bol dosTˇdrahý, aspoň pre mNˇa, lebo má sa brať častejšie s prestávkami, tka stále kupovať, to sa mi zdalo moc, tak mi kamošky poradili hene color, nech skúsimi a teraz neberiem revalid, len henu dávam. vlasy mám kŕasne a ani ma to tak nestojí :). no ja som tiež mala pevnejšie vlasy od revalidu. no, ale ako vravím, niekomu sadne, inému nie.

emma: myslím, že inéov je skor na objem ako na rast, alel mal by byŤ dobrý aj proti vypadávaniu, no neviem, neskúšala som

emma7

revalid nie je blud. mne padali vlasy to stresu a vobec mi nerástli, pol roka. poskúšala som kadejaké vodičky a šampóny z lekárne, kožná mi poradila onéov, no vobec to nezaberalo. taksom napokon skúsila revalid a vlasy mi prestali padať, rastú mi tak ako ešte nikdy a sú aj lesklejšie a pevnejšie, tiež sa menej štiepia a to si k tomu ešte ich aj žehlím.