Prvé holenie.. :/

Príspevok v téme: Prvé holenie.. :/
Pišta14

Nazdra chlapi .. :) mám 14 a pekný porast okolo penisu .. no dosť mi to vadí a hlavne ked sa potím je to strašné .. chcem sa spýtať kedy ste sa prví krát holili a vlastne večšina chlapov sa holí alebo večšina nie ??
A pena , alebo len voda ?? Prosím píšte celkové vašs skúsenosti :) DAKUJEM

:)hehe

heh nazdar chalani...:D no holenie ide o normalnu vec..viem ze v obdobi puberty je to strasnee..taky porast ze koneec...:DD ale pohoda..holenie? ehmm...ja som zacal v 14. sa holit s jednorazovkami :D ale ked je tam poriadna dzungla tak potrebujes aj 3 jednorazovky :D:D..taze tak...a pouziwaj penu na holenie alebo gel..po holeni upokoji podrazdenu pokozku a zabrani infekcii...:)..a nehol sa proti smeru rastu chlpkov tam dole ale hol so smerom rastu chlpkov ...:D to pisem z vlastnej skusenosti ..=DD ..mno taze pohoda ...chalani holte sa iba pred Sexom a mate pokoj :D:D alebo pred fajkou :) tolko mala rada :) paci sa ;DD

renaam

moj muz je cely chlpaty, holi sa asi od 17 rokov. teraz je dostat novy holiaci strojcek na chlpy, tusim philips, moze ist aj do vody. ziletkou sa nehol, lebo ta bude vsetko strasne pichat.