Piercing do jazyka

VerČa_ :D

Noo takže :) ... :D .. Mám 16 a rodičia mi dovolili piercing (do jazyka ).. Ked mám jazyk hruby 16 mm tak asi trošku vačšiu tyčku či ? Tak 18 mm ? H.E.L.P. ☺ strach s teho nemám teda aspon zatát ;) ..hmm ☺☺ .. Tak nejak to vydržat musim :)

simushka_38

ahoj, chcela by som sa opýtať, že či musí byť na prepichovanie celý piercing z ocele alebo možu byť guličky akrylové ...

User_37597

oral?ako pre koho..kazdy ma na to narazky ze hmm to sa mojmu priatelovy musi pacit ale nejak ho to nebere. je to teda individualne si myslim :)

miauu

podpora :D:D ale je to pekne, nezaujima ma ci to boli pri prepichu to je dost individualne :D ludia co ma strasili ze kerka, pierc do ucha boli..mna to nebolelo..ale skor potom to hojenie je zaujimave :D laka ma pierc v ustach moze byt zaujimavy aj oral pre chlapa atd. :D uvidim :D :) a ďakujem

User_37597

myslim ze kvoli tym 3 dnom co som doslova trpela,nerozpravala,nejedla by som si to uz asi nedala znova prepichnut keby mi to napriklad zarastie alebo po case vyberem a zas chcem..uz asi nie :D

User_37597

miauu
JE TO TAKE ako keby mas horuci zemiak v ustach.zaroven ta to pali,boli,puchne,nevies jest,nevies rozpravat a prave preto je najidealnejsie keby si to da clovek v piatok urobit a tie dva dni nejak prezije doma bez zbytocneho namahania.
az po tom ako si to da clovek si uvedomi kolko vela pohybou a akych robi jazykom...ked mi to puchlo som si zapalila.a nikdy pred tym som si neuvedomovala ze ked potiahnem cigaretu ze moj jazyk sa zdviha nahor k podnebiu.este aj to ma bolelo.
:D

User_37597

viki..cmuk
to je na tebe..ja mam momentalne tycku 12,7 a stale mi je dlha.chcela som 10 ale bohuzial ked som objednala 10 mm tak gulicky boli vyrazne mensie a teda normalne mi presli cez dierku.
ale ja to robim tak ze si objednam aku kolvek a teda univerzalnu velkost 16 a potom len gulicky nasrobujem na tu 12,7 a tak to mam.
a co sa tyka bolesti poviem ti ze to zistis asi tak pol hodinu po prepichnuti ked ti to zacne opuchat..jaj to je nadherna bolest :D

viki..cmuk .

ja veľmi chcem piercing :DD ale niekto hovorí že to nebolí a niekto že to bolí.. tak ja už neviem.. a keď už máte krátku tyčku tak chcete iný piercing tak sa mení celá tyčka či len guličky ????

jankaaaaaaaaa

pri prvom prepichu sa da vybrat akurat farba guliciek, velkost gulieciek a velkost tycky urci piercer, podla velkkosti jazyka atd. potom cca po dvoch tyzdnoch je mozne ten piercing vymenit.
mna to stalo este pred 4rokmi okolo 30e