Strasne sa bojim chorob plus priznaky

hanka9

Fixka

podla mna by ti vyrazne prispelo necitat tieto "kdejake temy ako aj prispevky"

a vobec nechodit na tuto stranku

myslim, ze potom budes uplne zdrava a silna

co povies? :-o))

nosorozec

Ahoj... Aj ja mam podobny problem... Mam stach s chorib ktore sa prenasaju z cloveka na cloveka ... Mojou nocnou morou je svrab... Bojim sa ho pre to lebo na chitenie tejto chrobi staci jedini dotyk .... Podla mna sa toho neda zbavit :'( ..... Snazim sa vyhybat ludom ktory maju len naznak tejto hnusnej pliagy .... Som velky hygienik a vadia mi takito ludia ...

Aurelia1

Moja známa má nedefinovaný zdravotný problém. Už asi cca 10 rokov uberá na váhe. Odvtedy chodí po lekároch, prešla rôznymi vyšetreniami, no nič jej doposiaľ nezistili. Za toto obdobie schudla asi 15 kíl. Lekári nevedia príčinu chudnutia. No poslednú dobu je aj anemická. Stravuje sa normálne. Je možné, že to môže byť psychického charakteru ? Doma to nie je celkom v poriadku. Jej syn je psychicky týra a ona to strašne tají a nikomu to nechce povedať hoci ju to veľmi trápi. Ak mal niekto takýto problém, prosím o radu. Ďakujem.

Petuska B

Hypochondria je psychická porucha spočívajúca v prehnanom a intenzívnom zameraní sa na vlastný zdravotný stav a najmä o presvedčení o vlastnej vážnej (fakticky však neexistujúcej) chorobe.

209.85.129.132