Fit curves

Heliza

Chodila som vdubravke pred 2.rokmi.Cele zle.Zaplatila na rok.Otvaracie hodiny len asi tak pre mamicky na materskej a dochodkyne.Soboty do 12.00?strasne.Preco nie od 12.00?Cvicila som zle 2.mesiace.Nikto mi nevysvetlil dychanie.Az prisla nova cvitelka,ktora si to vsimla.Podotykam,cvitelky sa striedaju ako na pase.Zaujem o vas nic moc.Ale,bolo to 2.roky dozadu.Mozno sa to zmenilo.Kazdy ma svoj nazor.Ale ja uz nikdy viac za tie peniaze.

Zdenka87

jaj a ten pocet vstupov co tu niektora pisala to je uplna blbost, mozem chodit kedy chcem a cenovo su ok, su aj drahsie fitka ale aj lacnejsie avsak ja to beriem tak ze za kvalitu sa plati a pokial viem tak su otvoreny uz niekolko rokov a stale maju plno tak to asi vedia robit.Tak vela zdaru vsetkym pri cviceni

Zdenka87

Caute vsetci,
tak ja som clenka na Dlhych Dieloch asi 8 mesiacov a velmi sa mi to paci.Ocenujem pristup pri cviceni, motivacne rady a tiez ze sa tam stale nieco deje.Instruktorky su velmi mile, zatial som schudla 6 kg, je pravda ze som mohla aj viac keby som neflakala cvicenie v lete :-) Takze FitCurves mozem odporucat, som spokojna.

EMA

Ahojte, ja by som chcela povedat, ze som zacala do Fitcurves chodit nedavno, do Petrzalky, a som velmi spokojna, trenerky su velmi mile a co ja ocenujem a odporucam hlavne pre mamicky s detickami, postaraju sa vam tam 2krat do tyzdna o decka, co mne velmi vyhovuje, pretoze nemam kam maleho dat. Pokial ide o cenu, nemyslim si ze je to velmi lacne, ale nadruhej strane to nie je ani drahe ked si vezmete to strazenie deticiek, vazenie, meranie, rozne aktivity a osobny pristup. Ja som platila clenske nieco cez 60 Eur, plus mesacne 29 eur v pripade, ze budete hodit rok. V Petrzalke som nepostrehla ze by tam bol obmedzeny pocet navstev.

megi1188

sisa,na tych slender stoloch cvičiš hodinu,a je to akoby si cvičila 3 hodiny,pozri si v googli.ja tam idem na druhy týžden utorok.možem ti dat čislo.

sisa86

megi, aj ja som skončila s FitCurves v TT, keď som zistila, že nemajú rovnaký prístup k všetkým zákazníčkam a taktiež s platením, alebo doplatením je to podľa toho ako si zmyslí vedúca fitka....

megi1188

bianka-počuvaj ma dobre-pamatam si ako mi inštruktorka raz povedala,že či uz mám tretie kolo za sebou-lebo bolo vidno,že po 3 kolách mám vypadnuť-tak neviem čo to tu píšeš-ja uz tam nikdy nepojdem,strašne nemilá cvičitelka,myslim tu staršiu-možno ty nemáš s nou zlé skusenosti,ale ja mám.

nathália08

tiež som chodila do TT do fitcurves-najprv sa mi tam páčilo,ale potom som mala ženske problémy-zaplatila som a nemohla som chodit,no aj tak som zaplatila plnú sumu,velmi ma to štvalo,a pýtala som sa či je to normalne zaplatit dopredu,a nakoniec nič z cvičenia nemat-tak také somariny mi povedala cvičitelka,ze ma skoro trafilo.Potom som dlho,dlho nebola,stale som bola prechladena zo spodu,a som tam zavolala tesne pred terínom platenia,a som povedala dôvod-nakoniec ponejakych mesiacoch mi povedali,že som nebola a že musim zaplatit,za to čo som nezavolala a neodôvodnila ze nepridem-ja som stale zavolala dopredu-ale nechcelo sa mi hádať.Nakoniec sme sa dohodli,že zaplatim za 2 mesiace,aj ked som nechodila,a donesiem papier od lekárky,že som naozaj nemohla chodit-poviem vám svinstvo.rada som tam chodila,ale to ma naštvalo-ešte aj zmluvu s vami spíšu,aby mali zaisteny zisk.