Jeho najlepšia kamarátka...preháňam?

Príspevok v téme: Jeho najlepšia kamarátka...preháňam?
megannie

Kočky, ako to beriete keď má ten váš najlepšiu kamošku? Možno nie som normálna, ale mne to dosť vadí. Jasne, že mu nechcem zakazovať kamarátky, ale oni spolu chodia aspoň raz do týždňa na kávu alebo do kina, každý deň si volajú a sms-kujú. Dokonca viem o tom, že keď máme my s priateľom nejaký problém, tak on to preberá s ňou. Ona sa mu tiež stále zdôveruje a keď mu zavolá, že má problém on hneď vyštartuje za ňou. Baby ako by ste to brali? Vám sa to zdá normálne, či len ja preháňam???

:-Pbebe

vraj neexiszuje kamaratsvo medzi muzom a zenou ...vraj stale ktosi ci muz ci zena maju zaujem o toho druheho ako o partnera nie ako o kamarata... ja to mozem potvrdit ked som si myslela ze mam naozaj dobreho kamarata tak sa z neho vyklulo ze ku mne nieco citi niekedy ma chalan bral ako kamosku no ja som k nemu zacala pocitovat nieco viacej...na tvojom mieste ako je prispevok podomnou by som sa uz nad tym zamyslela ved aj my mame naj kamosky ale denne s nimi niesme v kontakte nesmskujem s nimi nevolam si s nimi kazdy den... ked je problem jasne, ked sa treba vykecat jasne ale nie furt pre boha... vysvetli mu to tak nejak. neviem keby ten moj ma taku "kamosku" asi by sme sa stale hadali...mne by to vazne prekazalo ty si jeho holka nie ona...

MMMaruska

aby som bola úprimná na tvojom mieste by som asi vyskočila z kože... Neviem ako dlho ste spolu, ale ak by postupne sa nezačal viac zas venovať tebe ako jej tak podla mna by som to nemohla tolerovať! Ved TY si jeho priatelka NIE ONA...

Vysvetlila si mu aký je medzi vami rozdiel?

eliz48

Veru aj ja som si myslela ze mam kamarata,ale on sa iba robil priestor na nieco uplne ine. Zbohom kamaradstvo s chlapom. Ziadny chlap nebude kamarad .
Naozaj inak citia ako my. Len mi je to strasne luto.

melannie

iuu - tak ty to mas podobne ako ja, nemame to ruzove. Ja take baby nechapem, co sa zavesia na zadanych chlapov, ved je tolko slobodnych. A to sa neda nejako zariadit aby nebyval s nou, ale s tebou? Ja by som si to s tou jeho Evickou rada vytmavila, len sa bojim, ze ona potom pobezi za nim a bude sa tvarit ako ublizena a chudinka a ja z toho vyjdem najhorsia. Ale aj tak to asi risknem...co jej mam povedat? Mam na nu ist hned tvrdo, ci nejako takticky? My sa s priatelom pozname dlhsie ako ona s nim, ona sa s nim pozna nejako len rok, zoznamili sa v praci, ale uz nie su kolegovia.

Larisa - Priatel ma 27 rokov, ja mam 25 a tamta ma tiez 25, tak ako ja. Doteraz bolo vsetko poriadku, kym neprisla ona. Neviem ci je so mnou len zo zvyku, ale nemam ten pocit, lebo mi tvrdi, ze ma miluje a ju ma rad len ako kamaratka. Ako baby ja mu to verim, len sa bojim co bude dalej. Ktovie ake zbrane na neho pouzije a ako sa budu dalej zblizovat, tak neviem ci ostane len kamaratka.

Ja sa s nim nechcem rozist, predsa sme spolu dost dlho, 3 roky nie su tri dni a vela som do toho vztahu investovala (nemyslim materialne, ale dusevne) Lubim ho najviac na svete a nechcem ho stratit, len sa chcem zbavit tej potvory!Chcem onho bojovat, stoji mi to za to a nechcem sa len tak lahko vzdat a prepustit ho tamtej...

Lindaxy

Tak zbezne som prebehla prispevky. A nie je zly napad, zacat si ho menej vsimat. Chlapi su na toto haklivy. Zacni si robit svoj program, usmievaj sa, venuj sa sebe. Chod s kamoskami na cafe,aj s kamosom co by nie. Uvolni sa, cit sa slobodne. Ak ta ma rad, hned mu dojde kolka bije.

bibabi

jajka001 láska je ako tvoj tieň.Keď za ním utekáš beží pred tebou,keď utekáš pred ním ,pobeží za tebou.

Lindaxy

Hm, toto by som netolerovala. Nanajvys je to divne. Ma to tvoj priatel v hlave vsetko pokope, ked nechape? Ci chce byt nejakym jej spasitelom a ona to vie tak pekne vyuzit. Pomaly a nenapadne.