Dôvod na rozchod

Príspevok v téme: Dôvod na rozchod
mattulla

Mam priatela uz rok. Problem je ten, ze akosi nemysli na buducnost, nema snahu nieco menit a neuvazuje nad tym, ze akym sposobom by sme mohli spolu byvat. Problemom su aj financie a jeho nestabilne zamestnanie. Myslite si, ze moze byt dovodom na rozchod to, ze sa vo vztahu nehybe, hoci rozprava o buducnosti, ale ciny nie su ziadne.

Lulu2011

no a cas je neuprosny, ked zena 30tnicka odklada deti, je to ine, ked odklada 30tnik muz, ten moze dlho...ale baby sa vacsinou spamataju kratko pred 40tkou ked je to uz tazsie a v su uz na to stare

Lulu2011

CAI - pohybujem sa medzi mnozstvom ludi a vidim ako 27 rocni kolegovia ziju, sama party atd. byvanie u rodicov...

jasne, ze su aj vynimky, ja osm mala 23 ked som otehotnela a moj muz mal 30, prislo mi to akurat a teraz sa citim este mlada na druhe :D :D

CAI

Lulu2011

27 je skoro na deti ked je chlap? mam o tretinu desatrocia menej, al edeti by som bral hned (len jedno najskor, mozno druhe casom).

;)

su este chlapi, co myslia rodinne a nie len vypocitavo a podobne..

ale ano, je to divne, dnes je taka doba, ze ludia nevedia co chcu.. ale cas sa nezastavi, cas necaka na nikoho, nech je to posledny neviem kto z diery sveta, alebo hoci aj fico.

Lulu2011

tomas - ste uz dost dlho spolu na to, aby ste vedeli spolu otvorene komunikovat, opýtaj sa jej narovinu, ci deti chce, alebo nie, to su zakladne otazky, ktore by mali byt vo vztahu jasne od zaciatku

inak zvlastne, ty na chlapa dnesnej doby chces tie deti skoro :) a ona 30tnicka, kedy by uz apson jedno mat mohla, ani za svet, pri tom, zeny skor zvyknu v tomto plasit :)

soffa

tomas -priatelke to vyhovuje jak to je.podla mna dieta neplanuje len nevie ako ti to ma povedat,vzdy chce mat este to este toto,potom tamto.pri takom rozmyslani je jasne ze dieta nebudete mat nikdy.dalsia vec je ze ma 30,nie je stara,ale v 30 je uz zvyknuta na svoj standard,ze jej doma deti neplacu.sam hovoris,ze obcas poprata,a ty varis.bud je leniva,alebo ta vyuziva,mozno je rozmaznana.nech ti povie na rovinu pravdu a ty sa potom zariad.

rondusss

Ahoj
No podla toho co pises mi to pride tak ze deti nechce a asi neuvazuje nad nimi. Tie NAJDOLEZITEJSIE veci ako byvanie mate. Tak isto uz neni najmladsia. Asi sa budes musiet zmierit s tym ze neni ten typ zeny co tuzi mat dieta. Neviem ako by som to riesila u teba. Mozno sa vam podari necakane :-)
U nas je to napr naopak. Brali by sme dieta,aj hned. Len zas nemame financie na byvanie a este asi dlho ani nebudu :-)

tomas35795

Cafte zeny a holky :)Ja mam zase blby pocit z mojho vstahu :( mam 9-rocny vztah, mame spolu vsetko mozne obskakane co sa tyka zivota,zazitkou a zijeme spolu 8 rokou- 3 roky v zahranici a 5 rokou spolu mame byt. Ona nechce svadbu a ani dieta, a ked som sa jej spital kedy bude chciet mat deti tak mi najskor povedala ze ked budeme mat strechu nad hlavou, to je splnene :) trvalo nam to 3 roky ale mame :) dalsia vec bola zariadit byt, splnene, tak som sa jej po tych 8mich rokoch snazil naznacit a povedat ze je cas na babo, ale ona zase povedala ze chce nejaku rezervu ze co ak nahodou bude treba nejake €, co ak sa nieco stane. Neviem co mam robit :(, uz som sa snazil aj s nou rozist, ale srdce mi neda lebo som somar, ale dal som jej podmienku ze ak do roka nechce mat dieta tak koncime, pretoze ona bude mat 30 a ja mam 27 a nechcem vychovavat deti ked budem mat 50 isto to chapete. Inak pracujeme obaja a ja viac menej staram o byt, lebo ona je casto vycerpana z prace, len perie a sem tam nieco navari, ale vecsinou varim ja (pan domaci). Co mi poviete na tuto moju hlupu situaciu ? :( Za odpovede vopred dakujem Tomas

Katuška3101

Ja som so svojím 5 rokov, a stále sa to nikam neposúva..on sa ženiť nechce, vraj nepotrebuje k tomu, že chce somnou byť žiadny papier, a čo sa týka bytu tak teraz je situácia taká, že nikto nemá peniaze, takže počkaj, veď ste spolu iba rok.. Koľko máte vlastne rokov? Prípadne sa dohodnite že začnete niečo odkladať a keď trochu našetríte, vezmete si hypotéku, lebo v dnešnej dobe sa to inak nedá... ale netlač ho do toho surovo, treba na to ísť diplomaticky :-) však hádam vieš, akí sú chlapi v týchto veciach...

Adulka

Veď rok je strašne málo, ja som s mojím vyše 5 rokov, teraz mám 26, on 33 a stále sa necítim na dieťa, ani na spoločné bývanie, nieje na tom nič zlé..Ked to budeme chciet, potom to zmeníme.. a pritom viem, že patríme k sebe a je to ten pravý, s ktorým chcem prežiť celý život.. Nikam ho netlač, 1 ROK je strašne málo, takže keď sa on na to necíti, tak ho netlač, lebo od teba utečie..

babenka1

len ťa prosím, ak sa ťa tvoj budúci partner opýta, prečo si sa rozišla s týmto, radšej si vymysli, že smrdel alebo pil. Nie že mu povieš, že si ho nechala, lebo s tebou neplánoval budúcnosť. To je zaručený spôsob ako potencionálneho partnera odplašiť.