8 ROCNY VZTAH V HAJI?

Príspevok v téme: 8 ROCNY VZTAH V HAJI?
staska

Mam teda možno ešte 8 ročný vzťah fungovalo všetko perfektne teda myslím len otázka byvania každy sme mali iny názor,on s rodičmi doživotny otrok, ja len sama bez nich,ale to je o inom, minule sme boi na oslave kamartkynych narodenim všetko fajne až kym neprišla reč o našej svadbe tam sa pred všetkými dozviem ze on sa ženiť chce len nie so mnou, že kto by ma chcel, a nehovorte mi ze to bolo zo srandy, potom som si vzala od neho veci a odyšla od vtedy sa neozval, iba ak to tak som mu asi dva krat volala ale to som len cosi chcela, odysiel si do nemecka na otocku a prisiel ani mi nevolal, som odhodlana sa nanho vysrat z vysoka i ked ta predstava je hrozna .....

janulkaaa

mne sa zdá, že ste už pred tým výrokom jeho museli mať nejaké vážnejšie problémy, len si ich doteraz akceptovala a toto si už fakt nezniesla.Neverím že pre tú jednu vetu by si ukončila vzťah ktorý bol pred tým nádherny.skôr si myslím že je tu variant že môže už mať nejakú inú vo výhľade a akurát mu to sadlo do kariet že si ho nechala.Neviem ale mali by ste si to čím skor vyriešiť, aby si sa ty dlho netrápila a nájsť si predovšetkým nejaké záujmy

jednoockoo

podla mna kasli na neho, aj keby ti neviem ako sluboval ze to bola sranda a pod, ale je predsa zname ze 90% veci ktore sa povedia zo srandy, sa v skutocnosti myslia vazne. je to takze zahodit osem rokov zivota len za chrbat, ale myslim ze mas urcite na lepsieho :)

hmmma

Mne sa to zda nejake cudne. Ak ste normalne chodili,nemali ste nejake problemy..tak to co povedal, je nejake divne. To mi skor pripada ako ze sa pripil a chcel byt vtipny. Ak sa neozval, tak mozno preto, ze by sa zakopal najradsej pod zem. Alebo je tak otrly ze,..ale potom nechapem,ze si na to pri 8 rokoch chodenia neprisla.

SOFFA

ten chlap si ta vobec nezasluzi.prejavil sa ako padavka.ak ti ani nevola,nema o teba zaujem.mozno sa chcel s tebou skor rozist,len nevedel jak.nechaj ho ist,urcite stretnes niekoho lepsieho.drzim ti palce

jajka001_

ja si zas myslim ze ked ti niekto povie ze si ta nevezme lebo kto by ta uz chcel - tak to je absolutny prejav neucty - ak bol aj pripity, pre mna by to bolo neospravedlnitelne. vyroky takeho typu by som nezniesla. ak ma takyto nazor na teba, tak nie je o com.
si predstav seba na jeho mieste - dokazala by si to povedat? a kedy? vtedy, ked by si to naozaj tak citila. nie zo srandy. lebo to vtipne nie je. jedine ze máte takýto štýl humoru zaužívany.

esty

no ja mam trošku na to rozdielny názor. Už neviem aký vzťah ste mali. Ale myslím si, tým že si si pozbierala veci a odišla...asi nechce za tebou doliezať a prosíkať ale chce ťa trošku tým pozlostiť a nechať ťa vytrucovať. Nemyslím si, že po 8 ročnom vzťahu mu to je jedno. To by bola priblblá hádka k tomu, aby ste sa rozišli. Inač, to čo povedal o svadbe (určité za tých osem rokov, nepomýšľal na svadbu s druhou ak vôbec nejaká iná existuje).Podľa mňa blbá poznámka na tvoj účet, v nesprávnej chvíli na nesprávnom mieste. Už akokoľvek mate svoju hrdosť stretnite sa a porozprávajte a hlavne si to v kľude vyjasnite. Niekedy nie všetko sa myslí tak ako sa vysloví, alebo druhá strana si to priveľmi vysvetlí po svojom. To je len môj názor, nepoznám jeho ani teba ani vaš vzťah...ak ti naňom záleží, tak sa stretnite, ak ho už maš dosť za tie roky, tak to nechaj tak ale s vysvetlením "prečo?"

staska

No ja mam rada vo veci jasno takze z oci do oci, a tak ked sa spraval ako keby nic normalne so mnou potom vravel a mi normalne telefonoval, az kym som si nezobrala tie veci od neho (nebyvali sme spolu, len som tam prespavala, byvam pri rodicoch) proste v klude, ziadne hadky nic asi som myslela ze dolezie ked si uvedomi ako ponizil ma no jo hlupa naivita

jajka001_

nepochopila som tu prvu vetu
a ved si si vzala veci, odstahovala sa, nebavis sa s nim - on sa ti tiez neozval - to je jasny rozchod

raj252

Stazka, ja som prežila peklo s mojim byvalým manželom, rozviedli sme sa a stretla som užasného muža pre ktorého som stredobod vesmíru.
Musiš sa najsôr vysporiadať z rozchodom, a potom uvidiš, ale musiš sa s ním prestať stretavať, inak nezabudeš. Najdi si nejake hoby, aby si svoju myseľ zamestnala, ja som prečitala po rozchode asi 20-30 kníh. Aj ty určite stretneš toho pravého. Veľa šastia.