Medicina - testy Martin

dario

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či by mi niekto prosím neposlal otázky z prijímačiek na mesto martin na zdravotnícku školu ak mi to pošlete na azet budem veľmi rád

katika007

Dobrý deň, som stredoškoláčka a rada by som išla po strednej študovať medicínu do BA. Rada by som vedela, či niekto nemá doma nejaké testy z Biológie a Chémie (nejaké staršie testy/prijímačky) a či by mi ich niekto nemohol poslať na mail. Ak by bol niekto taký dobrý vopred ďakujem :)
( katka.kate@gmail.com )

erikc

Ahojte
Idem teraz do tretieho ročníka na zdravotníckej škole a preto som rozhodnutí, že by som chcel ísť na medicínu.Chcel by som sa už postupne začať učiť a preto by som Vás chcel poprosiť, že kto má skúšobné testy do Martina, Ba, Ke, Praha. Pošlite mi to erikcerevka@szm.sk.
Za pochopenie ďakujem.

chytavanoha

to ako lekarka chces mat takyto priserny pravopis????????????
kristepane.
ale aj tak ta nevezmu, takze sa zbytocne rozculujem

Didushs-medi

Pomali sa chcem predpripraviť na prijmacie skušky na medicinu, ak by mi niekto vedel poskytnúť nejaké otázky z chémie , z biológie , budem rada :)
Prosím , posielajte mi to na mail meyaflut@gmail.com
Ďakujem veľmi x)

darky18

Zdravim, mal by som otazku ohladne primacok a specifikacie pri bio a chem. Z bio treba setko? Botanika zoologia cytologia..... A chem komplet organika aj anorganika? Som sice hotelak, no vzdy ma to tahalo skor viac k prirodnym vedam ako manazmentu a uctovnictvu. Zatial som len v 4 taze mam este rok a pol k dobru kedze hotelovka je 5 rocna a priebezne si preberam ucivo z knih zmaturuj, lenze mam pocit ze tam nieje vsetko kopa latinskych nazvov tam nie je ani spomenuta takze wikipedia sa stala mojou 3 knihou. XD

luciahv

ahoj Franz a otazky su neni na kazdej skole rovnake?neviem kde by som zohnala modelove otazky?a ak sa mozem opytat su tam aj nejake otazky z chemie ktore musis riesit?

Franz

Zdravim Slniecko, Biologia aj Chemia z edicie Zmaturuj ti stacia a skvele sa znich uci ;) Ale najdôlezitejsie je si zohnat podklady k prijimacim zkuskam, ktore vydava UK BA (ak chces ist prednostne do BA) alebo UPJS KE (uc sa iba na jednu fakultu vsetky otazky a nebudes mat potom problem na prijimackach)
Mna osobne tento rok zobrali aj do BA aj na 3.LF UK v Prahe, ale samozrejme Praha mala prednost. Ucil som sa priebezne cely rok zo zositov, ale mesiac pred prijimackami som sa tie otazky do BA drvil cele dni a stacilo to ;)Otazky je zbytocne sa ucit skro lebo vela znich pozabudas a bude ta to frustrovat.
Tak nech sa dari :)