nechet na nohe-pomooooc

Príspevok v téme: nechet na nohe-pomooooc
dawn

mam asi odumreti nechet na palci na nohe ... proste je zlty nerastie a vyzera ze uz pod nim rastie dalsi...asi pojdem stym lekarke..a ta mi to asi bude stahovat...mam par otazok: umrtivi mi to ??? a budem moct chodit??? a ako dlho to budem mat obviazane??? a ci neviete ako nahrubo to bude odbviazane????proste mam strach ze nebudem mat v com chodit a ci vobec budem chodit...dakujem velmi pekne vsetkym

ema123

Ty ho máš zapálený? Ja som popisovala stav, keď tam nie je žiadny zápal. Ak je tam aj rana alebo hnis, tak by sa na to mal pozrieť lekár.

ema123

Nemusíš ho dávať strhnúť. Ten odumretý ti sám zíde, on sa bude na tom novom vysúvať. Pár krát ho zastrihneš a odpadne. Tomu novému nechtu to nevadí.

modraliska

Samotny zakrok nie je nic hrozne (lepsie ako vrtanie kazu), umrtvi sa to injekciami, ale potom to pobolieva, ked uz vyprcha injekcia. Taka tupa bolest, ale nic, co by sa nedalo vydrzat.

cukricek 158

tak to by aj mna zaujimalo..... mala som obute 2krat cizmy a zacal ma boliet palec na nohe....mam zlty necht a nerastie mi....boli to?