vyholena posva a vyrazky

hhjndfb

za 1. Chlpki si hol v smere rastu 2. Ne na sucho to by si si podrazdila ...nivea na to predava virobok a za 3. Posyp deckym pudrom ..'.ale urcite davaj pozor aby si sa nepodrazdila virobkom s nissim ci vyssim ph ako je urcene pre intimnu hygienu ( ospravedlne chibi neviem dobre po slovenska )

aluska

hej valicka lebo kazdy chlap ti kuka len medzi nohy a ked si vsimne par vyrazok tak sa ti uz neozve...toto je co za pubertalne zmyslanie?ja mam tiez problemy s vyrazkami, a mam velke hnisave vyrazky, lebo mi zarastaju chlpky,,,a v zivote mi priatel nic nepovedal...a to som nemala vzdy..ani sa nad tym nezamyslel...trosku si preber svoj rebricek hodnot

VALICKA

začnem asi takto... holim sa uz 2 roky .. od svojich 15-tich.. a nepomohlo mi nič.. ani detský puder.. ani holenie v smere rastu (co bolo aj tak dost nekvalitné)ani alpa ani hojivi zazrak.. ani sudocrem.. ani nič takeho.. preto nemam ani priatela a kýms a tento problém nevyrieši ani mat nebudem.. vela ludi ma v tomto smere nechápe ale ja sa nemôzem prekonať a ani moje svedomie.. čakam kým príde nejaký zazrak čo mi to pomoze vyliečiť.. inak môj život nema sexualny zmysel.. teraz som čitala ze je dobre mlieko.. mlieko ? skusim sa dam vam vedieť. ja uz skusam vsetko.. len neviem či to ma nejakú cenu :(

cicka22222

to vziadnom pripade si to nehol na suchoo co wam sisi? som kozmeticka takze wem...!to si este wiac podrazdite pokozku!!pouziwaj nejaku kvalitny holiaci gel,a hol si do smerom dolee.a ak mas welmi citliwu pokozku tak si to natri s nejakym balzamom po holeniii.....pokozka si casom zvykne na holenie aj ja som mawala vyrazky a aj teraz mi niekedy víjdu.

fallo

Neboj sa nicoho.......par krat sa ti to vyhodi opat a potom si pokozka zvykne.Je to tym,ze sa chlpok po holeni dostane pod pokozku a tam sposobuje jemny zapal.
Ja som chalan a mal som s tym tiez na zaciatku problem...svrbelo to a po poskkrabani stipalo,ale po par tyzdnoch to uz bolo fajn.A hlavne treba pravidelne sa holit...inac sa to zopakuje :)

klkli

ja som tiez zvykla mat po oholeni celej pisulky vyrazky, ale prisla som na celkom dobry sposob, ako ich nemat. ked si ju vyholim uplne dohladka, vsade, tak si ju nakremujem mliekom a nedam si nohavicky, len nejake volne teplaky alebo kratasy, v lete suknu. robim to väcsinou vecer, ked uz nemusim ist von. vtedy zarucene nebudes mat vyrazky.