STRASNY KUTIK

RNG

vyplachovanie ust roztokom koloidnej striebornej vody, hlavne ked si ju tam podrziz dlho, pomaha na rozne ustne infekcie, ci uz na streptokoky zodpovedne za kazenie zubov, je to dobre aj na afty a pripadne viralne zapaly.

AdamKrt

Mne sa zase objavuju take trochu bolestive, neviem ci to nazvat vyrazky na vnutornej strane pier. Nie som si isty, ci to moze byt herpes /ale ten mavam na jednom mieste iba obcas - velmi malo/, alebo je to napr. od poraneni zubnou kefkou, ze vzniknu nejake mikrotrhlinky a zapali sa to tam.

SMUTNOCHORA

DAKUJEM PEKNE ZA RADY...ZAJTRA IDEM KOZNEJ TAK DUFAM ZE MI NIECO NA TO DA....TO UZ NIE JE ANI KUTIK,ALE HERPES VLASTNE.

RNG

aloe je vyborne, ale funguje az po dlhom brani, mnoho mesiacov.
Odporucam to, lebo je to dost permanentne riesenie, komplexny cukor galaktoza sa z aloe vbuduje do bunkovych stien a tym robi bunky odolnejsie proti prieniku roznych mikrobov, tj zvysuje znacne imunitu. Ale trva to dost dlho,mnoho mesiacov doplnania, nenalette na to ako na rychlu kuru.

csaba

Ja odporúčam výrobky z aloe vera sú to veľmi kvalitné výrobky a rýchlo účinkujú sú dobré aj na imunitu. Vyskúšaj a uvidíš že už tieto problémy nebudeš mať. Ak chceš tak ti poradím ako tie výrobky zohnať.

RNG

oslabenie tela podpori virusy.
Kutik je virusova zalezitost obvykle.
Na antiviralne pozri :
-odkaz odstránený-

Bactoban je antibioticka mast(atb Mupirocin).
Antibiotika nie su ucinne na virusy. Skor by som to ostrekoval koloidnou striebornou vodou alebo roztokom citricidalu, alebo este lepsie, natrel zmesoou kokosoveho oleja, jemneho praskoveho cukru a niekolkych kvapiek citricidalu.
Ja mam v kupelniach vsade v kelimku zmes(1 lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru, 5 kvapiek citricidalu a na zafarbenie na telovu farbu a zvysenie mikrobialnej cinnosti lyzicka jodovej tinktury) Pouzivam ju na vsetky vyrazky otvorene rany, hnisania na nechtoch na nohe a podobne.Velmi ucinne a pre mna, cukrovkara, uplne nevyhnutne na hojenie.