ockovanie po chorobe

Príspevok v téme: ockovanie po chorobe
majka__

mozem byt zaockovana proti chripke uz buduci tyzden, ked antibiotika mam dobrat vo stvrtok? teda ak ratam, ze sa budem citit dobre. lebo dnes mi dala lekarka antibiotika a sa ma pytala ci chcem sa dat zaockovat proti chripke. a kedze mam pocit, ze mi to pomaha, tak som povedala, ze ano. antibiotika mi dala do stvrtku. totiz ja by som to mala co najskor rada za sebou, kedze injekcie nemam rada a kolabujem uz pri pomysleni na nich :o)

vevericka

mirka preco..len reagujem sposobom tebe vlastym, aby si pochopila..ze vsetko ma svoje za aj proti..alebo este ti napisem vetu, ktoru si mi ty raz napisala: teraz sa ti to neprejavuje, ale casom mozno uvidis..myslim, co sa tyka vysokych davok C

majka__

mirka, to s vodou si neuviedla ako najmudrejsi napad. to si napisala, akokeby som si mala tie injekcie dat pichat kazdy den. ved jasne, ze by mi to asi nepomohlo. ale moj brat potreboval B12-tky vypichat, braval ich aj ako dieta, ale znama mu povedala, aby ich nebral, ak to neni nutnost, lebo mozu sposobovat rakovinu. takze ta poprosim, vyjadruj sa k teme, v ktorej si si 100 % ista, ze nieco ovladas.

mirka 23

majka, aj keby si vypila 20 litrov vody naraz, tak ťa to zabije. Budeš teda tvrdiť, že voda je nebezpečná? To k tej B12
A ano farmaceutika su škodlive, vždy maju aj nežiaduce učinky a prave taketo veci si ty vyberaš a preto maš taky zdravotny stav ako maš. Vždy je aj iné riešenie než brať farmaceutika a vakciny a je aj ovela viac učinnejšie.

Peto T

evita 80: Čierny kašeľ nie je dobrý príklad, lebo v tohtoročnej epidémii na východnom Slovensku ochoreli deti nedávno očkované. V roku 2008 bolo 66% chorých plne očkovaných.

Je naivné myslieť si, že by niekto prestal očkovať, keby to nebolo účinné. Ide o veľké peniaze. Už pred 3 rokmi bola v prestížnom magazíne British Medical Journal publikovaná rozsiahla metaanalýza VŠETKÝCH štúdií účinnosti, aké kedy boli publikované o chrípkovej vakcíne za posledných 40 rokov. Výsledok? Chrípková vakcína je neúčinná u detí a dôchodcov, a prinajlepšom len veľmi málo účinná u dospelých.

Inými slovami, nikto za 40 rokov neposkytol dôkazy, že by chrípkové očkovanie skutočne chránilo pred ochorením alebo priaznivo ovplyvňovalo jeho priebeh.

Vidíš azda, že by sa po takomto debakli očkovací program rušil? Nie, tlačí sa na pílu stále viac. Lož sa stáva pravdou v priamom prenose, úradníci v koncerte s médiami hlásajú účinné očkovanie proti chrípke...

majka__

nikdy som sa pravdupovediac nezaujimala o to, co ktora vakcina obsahuje. ale o co som sa nezaujimala ja, to som sa dozvedela cirou nahodou. o tychto vakcinach nic, ale jedno, co som sa dozvedela ma len utvrdilo v nazore, ktory som mala a to, ze ziaden liek neprinasa len pozitiva, ale aj negativa. pocula som, ze B12, ak sa pichaju casto, tak mozu sposobit az rakovinu mam taky pocit. a pritom aj tu boli stranky na fore, ktore tieto injekcie spominali. takze to bol iba priklad...

vevericka

peto T..s teobu sa som uz niekolkokrat bavila na tuto temu a naozaj v tom nemienim pokracovat..ostanem radsej v rovine..ja sa ockovat davam a funguje to u mna a ty sa nedavas lebo nieco..mne je ti uplne fuk ..lebo inak dojde zasa k hadkam a na to naozaj nemam chut
este poznamka..isty pavel v inej teme pekne napisal v com sa antivakcinari mylia..
poznamka 2: vsetko ma svoje pozitiva a negativa, u mna vsak prevysuju pozitiva ockovania nad negativami