Láska v našom živote. Oplatí sa pre nu trápit?

Príspevok v téme: Láska v našom živote. Oplatí sa pre nu trápit?
DADA77770214

Čo pocitujete ked ukončíte vztah .. Naozaj tú osoobu už nadobro vymažete z vašej pamate alebo ju vnímate ako človeka, kt vstúpil do vášho života a nejakkým sposobom vás zmenil, ovlyvnil??? Prestane vám na nom záležat?? Nemyslíte nanho??
Skutočne ma význam sa trápit pre lásku .. kt sme považovali za najsilnejšiu na svete a za jedinú nozajstnú???? A ktorá skončila..... Ako z toho von?? Nemyslím terAz útechu čas.. ako sa da znova tak zamilovat??Prežívat znova tie SILNE pocity.. Čo pre vás znamená láska??

love man

ja som bol s priatelkov 3roki,strasne sme sa lubili a potom odisla na prx do grecka na 4mesiace.posledny mesiac sa znou nieco dialo,zacala sa spravat inak,stale len vravela ze domov sa uz jej ist nechce ze tam chce uz ostat,ze jej nikto nechcyba.ja som ju neprestal milovat a teraz ked sa vratila my povedala ze ona ma nepodviedla(jak tomu mam uverit?)ze ona uz ma nemiluje a ze chce ostat sama.nikdy v zivote som nezazil taku bolest a tolke sklamanie,pred odchodom slubovala ze ma miluje,ze sa nic nezmeni ze sa vrati a budeme navzdy spolu,hovorili a planovali sme spolocnu buducnost,zasnuby svadbu a teraz toto.strasne to boli,strasne sa trapim a ona len ze ma nemiluje a co ma ona teraz robyt?ja uz nemam chut ani zit,pytam sa len preco,preco preco?

nika1987

ja som pred 3 rokmi ukoncila 5rocny vztah a doteraz som na toho cloveka nezabudla...
po 2 rokoch som si nasla novy vztah tohto muza milujem a chcem s nim zostarnut ale to , co som za tych 5rokov prezila s byvalim sa jednoducho neda vymazat, rozisli sme sa v dobrom a som rada ked ho stretnem a porozpravame sa ako sa mame...ale to je vsetko...

do mojho zivota uz patri iny muz.
a keby som mala zit bez lasky? ved aky by to bol zivot, jasne, ze laska nie je vzdy len ruzova ale je krasna a je hlavne o stasti v zivote a o pocite, ze mate niekoho pri sebe...
rozchod nikdy nie je lahky ale casom sa cez neho prenesies ale zase nepoznam okolnosti, no drzim ti palce

alzbee

Ako sa hovori, tak od lasky ku nenavisti je len krocik a myslim, ze je to pravda...preto si myslim, ze najlepsie je sa s dotycnym rozist v zlom...ja viem, ze to znie mozno debilne, ale fakt si myslim, ze ked nam ten dotycny ublizi tak velmi, ze ho az chvilami znenavidime, tak zabudneme ovela lahsie, nez ked si povieme-budme len kamarati...lebo ak ten rozchod nebol vzajomne chceny, tak jedna strana zvacsa stale dufa, ze ten druhy sa k nemu vrati, ze to bol len chvilkovy skrat..ja som sa tiez s priatelom rozisla po 3rokoch. A v podstate som ani nechcela, pretoze je to dobry clovek a obavam sa, ze chalana s takymi vlastnostami tazko stretnem, ale on si zil akoby vo vlastnom svete a mna donho ani nie, ze nepustal, ale nevolal...a teraz mam obdobie, ze na jednej strane by som v podstate s nim uz ani nechcela byt, pretoze ten vztah ma viac trapil, nez tesil, na druhej strane sa bojim, ze co ak sa uz nikdy nezalubim, na dalsej strane si nedokazem predstavit, ze on raz bude s inou a mam chut nejakym sposobom tumu zabranit...a jasne, ze ho mam stale rada a nie som s tym uplne vyrovnana, ze je definitivny koniec. No kebyze sa dozviem, ze ma napriklad niekedy podviedol, tak by sa mi nanho zabudalo ovela lahsie, pretoze by sa mi zhnusil.

DADA77770214

Ach ludia naco sa aj zalubit??? Ked potom sa clovek trapi tak ze nevladze dalej .. Kolko krat musime padnut na hubu aby sme nasli skutocnu lasku svojho zivota??
Pretoze ak nastane rozchod.. nikto sice neumrel , no zomrelo nieco vo vas.. nieco , co vas hrialo , co ste citili v sebe. Laska..... . :(

kiulka

drobcek789 gratlujem.. ja akurat prezivam prvu cast tvojho pribeho.. po dvoch rokoch mi priatel povedal, ze ho nas rozchod nebude boliet a nechcel sa so mnou o tom ani rozpravat.. tak som ho nehala a teraz strasne trpim.. ale ak to nemyslel vazne tak sa vrati a ak to myslel vazne, naco by mi bol taky vztah? Bola by som stastna keby to aj u mna dopadlo tak ako u teba, ale neverim tomu.. cez vsetko zle co mi urobil, vratane poslednej rany, aj tak sa mi zda, ze bol najlepsi akoho mozem mat.. ma 100 uzasnych vlastnosti, ale na druhej strane, tie su mi tiez naco, ked mu na nasom vztahu nezalezi?? Ach, tak dufam ze to bol len zly den, ze vravel hluposti a nemyslel ich vaszne... ktovie, ci som, neurobila prilis velku hlupost- rozchod, ale ako inak by som ho donutila premyslat, zistit ci ma chce, keby som to neurobila?

drobcek789

Raz mi jeden clovek povedal, je zbytocne sa trapit nad vecami, co maju riesenie a taktiez nad vecami co nemaju riesenie...je zbytocne sa trapit...ale laska vytrapi vzdy...:-)Ja som bol strasne zamilovany, ze som ani nechcel vidiet, ze ta laska nie je opatovana...skoncilo sa to slovami, ze ma ma rada, ale nelubi a vobec nemiluje...myslel som si, ze sa svet zrutil...vsetko, co ma s nou spajalo, som zlikvidoval, nic som nechapal, bolo mi zle...ale rozdychal som to a uvedomil som si, ze to tak malo byt. No bolo to tazke. A ani som nikoho nehladal a za mesiac od rozchodu!!! mi spadla do narucia ta najuzasnejsia bytost na svete...jednoducho sa nam stretli cesty. A ako sa konci, vlastne pokracuje pribeh? Budeme sa brat. A s byvalkou? Po dlhsom case sme si dokazali napisat, aj sa stretnut, ale ziadne city uz nie su, kazdy sme niekde inde...aj ona sa zmenila, aj ja...obaja k lepsiemu... A nelutujem, skutocne, vsetko zle je na nieco dobre a co sa ma stat sa stane...a treba to brat z tej dobrej stranky...:-)Mam svoju lasku a viem, ze ma miluje.

timon

to nevymazes, to nejde, myslis na to kde je, co asi robi, co by povedala, spravila v tej ci onej situacii...a aj ked sa velmi snazis, vzdy ti ju nejaka malickost pripomenie...a aj ked nezabudnes, musis sa snazit aspon prestat na nu mysliet, lebo zosalies...a ci sa pre lasku oplati trapit?...no neoplati, vsetci to vedia, ale vsetci sa trapia, teda vsetci ti co naozaj lubili...a asi to chce naozaj len cas, vela casu

bibba

nemyslis utechu cas. ale nic ine nefunguje. podla mna... casom zabudnes aj na silne zazitky. o par rokov ich vystriedaju dalsie silne zazitky napriklad s niekym inym.