mám krivý zub! Chcela by som strojček. Koľko bude stáť?a čo hradi poistovna?

latrinka

ze platili 200, 500 sk? man ten strojcek stal majland !! uz som bola stara, poistovna nehradila, zaplatila som tazke nie desattisice, ale urcite stotisice... slubovai max. rok, vysplhalo sa to na 2 a pol roka a to nechceli davat dolu,ale som ich uz nutila,praskala mi sklovina!! a vysledok? za tie prachy...nie perfektny..vinou zubarky..jedne predny zub je mierne viac vpredu ako druhy..som mala rovnejsie zuby pred strojcom.a este minimlne nosit rok vykladacie strojceky a bohvie ako dlho mat dlahy... lutujem,ze som sa na to dala!!!

jajkafr

vau tak to je dosť. Kamošky čo si dali strojček tak ako ja tak po 18-tke platili za každú návštevu 200-500 sk ... ja som to mala bez platenia :) Platila som akokeby som ešte nemala 18 a to za každú výmenu toho drôtika čo ti ide cez tie kladky, tiež za nasadzovanie strojčeka, za otlačky zubov a za snímanie strojčeka dokopy nejakých 6000 sk ako som písala :) ale neľutujem oplatilo sa konečne sa môžem usmievať aj na fotografiách a nešpatim ich až tak veľmi :D

jajkafr

ahoj skús sa opýtať u svojho zubára každý má iné ceny. Ja som si dala strojček tiež keď som mala 17. Platila som dokopy asi 6000sk aj keď som mala už 18 keď mi ho dával zubár dole neplatila som nič navyše :)