ako je mozne ze mam rovnaku dlzku vlasov??

Príspevok v téme: ako je mozne ze mam rovnaku dlzku vlasov??
2veva2

od prirody mam tmave vlasy a asi 2mesiace si ich prefarbujem na svetlo blond. vzdy ked vidim ked su tak 5cm uz vyrastene tak idem ku kadernicke lebo nevyzera to boh vie co :) ale ako je mozne ze mi farba stale vyrasta lenze na dlzke ziadny rozdiel nevidim?? stale mam rovnaku dlzku a vobec tomu nechapem. chcem mat dlhzsie vlasy len neviem co robit s tym :(

mica4

ja som už síce o tomto písal do inej témy, ale nevadí, mala som tiež ten problém, vlasy som si kvôli práci farbila na platinovú blond až bielu, výsledok? Z vlasov po pás mi zostali zdrapy po plecia. Hrozne mi padali, a lámali sa a ako ty hovoríš, nerástli, aj keď som videla odrasené vlasy. Proste sa mi zdalo že sú kratšie a kratšie. No to som si hneď nevšimla..až sa ma kamošky pýtali, či som sa dala ostrihať. Ja že nie. No tak som žasla ku kaderníčke, povedal mi, že na koncoch je to už mŕtvy vlas a že s tým nič nenarobím.Dala mi ale šampón a balzam zn. Loreál, v takom ružovom obale, aj šampon aj balzam je fialovej farby, a fakt je to super. Teraz mám krásne blond vlasy bez poškodenia, bez lámania a minumum mi padajú. Sú pekne rovné, ani ich nemusím žehliť a nie sú rozlietané. Ja si dlho farbím doma vlasy, a urobila som takú chybu, že pri dofarbovaní som si dávala na 20 minút farbu aj na konce. To mi zničilo vlasy, i keď som to urobila asi 2-3 krát. Čiže som ich spálila, nedala si si a ty na konce farbu?

2veva2

fuha tak to si ma teda potesila:)) a co vlasky ti teraz pekne rastu? a este sa chcem spytat ze vlastne ked mam tie vlasy nafarbene,konceky znicene-roztiepene cize vlasy by mi nerastli?

darika

tak na to,aby si videla naozaj rozdiel,budes potrebovat casu viac.Ja som zacala vidiet naozaj ucinky az tak po pol roku.Vtedy som si zacala uvedomovat,ze sa mi vlastne konceky vobec nestiepia.Takze len pokracuj dalej a maj trpezlivost.Ty si ich strasne znicila tym zosvetlenim,tak si ich musis teraz dat na poriadok.

nathalka

ty mas potom asi nejake inee chapanie alebo co :)
sama si napisala, ze ti vlasy rychlo rastu, ze ti odrastaju, tym padom musia byt dlhsie.. a este si napisala, ze si ich davas obcas podstrihnut, tak potom kde vidis problem? :)) ked si ich das podstrihnut, aj ked len konceky, je jasne ze znova budu mat taku dlzku. pride mi to logicke... NIE JE MOZNE, aby ti vlasy odrastali, ale pritom vlastne nerastli.

2veva2

ja pouzivam aj zihlavu a to pomaly 4tyzdne a vobec mi nepomaha. a balzamy, masky pouzivam asi tak 2tyzdne a nic:((((( tebe sa za kolko takto zregenerovali??

darika

ja by som povedala,ze tie vlasy ti rastu,len tebe sa zda,ze nie,pretoze ich musis sem tam podstrihnut.Stiepajuce konceky vlasov znamenaju,ze je vlas suchy.Treba mu davat vyzivu.Ja mam mozno tvoj styl vlasu a kedysi som mala z jedneho vlasu po celej dlzke aj 8 kuskov.Tak strasne sa mi stiepili.Prestala som ich susit fenom a ked aj pouzijem nieco teple na vlasy ako napr zehlicku,urcite pouzijem kram na ochranu pred horucim.Balzam pri kazdom umyti,po umyti zase ochrana.Je toho vela a nebudes verit,ale uz asi 3 roky sa mi vlasy absolutne nestiepia.Nemusim ich ani podstrihavat a su dlhsie.Skus ich poriadne vyzivovat a chranit a potom uvidis ako pomohlo.Vlas urcite rastie,ale mozno sa ti aj sam odlamuje tym,ze je suchy a preto je stale rovneky.

bara017

ahoj veva:) presne viem o com hovoris, uz som to tu niekde na fore aj pisala. Tiez sa baba stazovala, ze jej nerastu vlasy.. ja mam tiez tmave vlasy a zosvetlujem a tiez mi vyrastaju ale na dlzka sa tu nejak neprejavuje a u mna je to tym ze sa mi vlasy lamu na konci cize aj ked podrastu tak sa kus vlasu odlomi a nevidno ze by rastli.. su znicene z tej chemie. Este chvilu ich potrapim a potom si dam svoju hnedu farbu..

2veva2

take ani rovne ani kucerave, na koncoch sa vlnia. trvalu som nikdy nemala a suche mi ani nepripadaju. len mam roztiepene konceky tak sa davam obcas podstrihnut len ked su tie konceky zdrave tak oni aj tak nerastu