po behu - busenie..

Príspevok v téme: po behu - busenie..
siilviinka

po nejakej namahavej cinnosti, ale hlavne po behu mi strasne rychlo bije srdce.. napriklad aj dnes rano.. nestihala som a tak som uz doma zacala panikarit, ze nestiham do skoly, uplne som utekala na bus a ako som prisla na zastavku, neskutocne mi po tom behu busilo srdce.. uplne som musela zhlboka dychat.. myslite si, ze ide o nejaky problem?

anbusa

No tak to máš zrejme zahlienené priedušky alebo mas zapalové procesy na nich, preto sú stiahnuté akoby v krci a nemožeš stačiť s dychom, proste nedychas naplno, len tak krcovite a to si odnesie aj srdce samozrejme, lebo nema dosť kyslíka. To ma dnes takmer 60% ludí, možno aj viac?? jasneže to je varovanie. Treba s tym niečo robiť.

siilviinka

viem, ze to mozno vyznelo hlupo, samozrejme, ze viem, ze po nejakej cinnosti ako je beh alebo podobne busi srdce, zrychly sa pulz a podobne.. ale zeby az tak prehnane silno busilo? mne az uplne akoby chcelo vyletiet z hrude a musela som uplne zacat zhlboka dychat, lebo som mala pocit, ze sa mi tazko dychalo..

alzbee

Ja ked zabehnem 20 metrov, tak uz dychcim, srdce ma minimalne 100uderov za minutu a aspon 10minut chytam dych :D :D nemam kondicku a pri behu nepravidelne dycham...to je moja "choroba"..

AdamKrt

Neviem tvoju lekarsku diagnozu, ci to nemoze byt nieco vaznejsie. Ale vo vacsine pripadov ma tento problem jednoducho pomenovanie:

- slaba kondicia...

Skus pit hodne tekutin, viac cvicit. Zlepsit si kondicku, ako silovu, tak vytrvalostnu.