Manzelovi je zle z Amoxicilinu. Co robit?

sisa72

nech ich berie, ale najprv nech si dá probiotiká.. kúp mu biogaju kvapky su bez chuti, nedrážda žaludok.. musia byt v chladničke.. dava sa 5 kvapiek denne len raz to stačí.. potom nech niečo zje a až potom nech si dá antibiotiká.. mne tiež tak byva zle od žaludka ked beriem antibiotika, preto to vždy robím tak ako som ti napísala.. antibiotiká nech doberie, nie len tak prestať.. ak to nevydrží nech ide k doktorke a ona mu ich zmení..

nestastnaa

muc nemame alergiu na ziadne lieky, ale este sme sa nestretli s tym, zeby nam bolo z antibiotik zle...

Andulka, diky za odpoved, manzel volal, lekarka tam bude az o dve hodiny, tak zavola znovu.

Adulka

Zavolaj lekárovi a poraď sa s ním, alebo skoč osobne a opýtaj sa na to. Alebo si zisti číslo do ambulancie kde mu to predpísali a opýtaj sa či ich má brať, myslím že lekár to bude vedieť najlepšie.

nestastnaa

Aj za cenu, ze ho z nich boli zaludok? Co ja viem, pokial je z tabletiek zle, maju sa ihned vysadit, mrkla som si na nete, je vela ludi, ktorym je prave z danych antibiotik zle.

muc

vcera je vcera. a co dnes? a k tym konskym tabletkam: dospelemu cloveku nema byt problem ich prehltnut. ak ano, nech ich rozlomi. lieky nech uziva tak, ako bol pouceny.ukoncit liecbu skor ako po 7.-10. dnoch sa nevyplaca