Preplachovanie nosa

eo

lenka11111
Mozem ti poradit ja pouzivam SinuCleanse
uz dlhe roky je to vlastne to iste.Mam s tym super vysledky.Mozes si o tom precitat maju aj video na www.sinucleanse.com, alebo www.netipot.org, ponukaju to aj na Slovensku na biozdravie.sk

lenka11111

www.mednat.org
prelozene cez google, nemam s tym skusenosti

Wash NOSE
(Ubránime aj ako 'znečistenia)
(pre lepšie dýchanie)

Keď som sa učil svojich študentov, ako obnoviť dýchanie lepšie, prvá vec, ktorú doporučuji, je vždy používať svoj nos aj pri vdychovaní a pri výdychu. V ústach, hovorím žartom, ktorý sa používa k jedlu (iba v extrémnych prípadoch umožňuje ich využitie na dýchanie), zatiaľ čo nos je najvhodnejšie: vďaka početným chĺpky nachádzajú v nej dosahuje filtrovaný vzduch na dýchanie a čistený aj z "narušenia" HIV. Pohybovať pomalšie a kľukatý vzduchu v nosovej dierky, taktiež podporuje ich teplý a to pomáha na zabránenie porúch z "chladenie".
Nos je preto zásadný význam pre túto radu a staral sa, aby bola stále čistá.
Stupeň znečistenia ovzdušia, ktoré sme všetci utrpenie, teraz zasiahla aj neznesiteľnej úrovne a často, nečistôt, ktoré sa hromadia v chřípí brániť voľnému priechodu vzduchu.
Preto v tomto článku by som chcel predstaviť staré, napriek tomu s veľmi jednoduchým cvičením s názvom Jala Neti-alebo čistenie nosných dírkách s vodou a soľou.
V Gheranda-Samhita indický text z roku okolo sedemnástej / osemnásteho storočia, považujú spolu s Hatha-Pradipika a Šiva-Samhita jedným z hlavných textov Hatha jogy, čítame z praxe je známa ako sit-Kramm pozostávajúce nell'aspirare vody ústa a vykázať ju z nosa dostať čistenia nosných ciest a následné výhody. Táto prax najúplnejšie, poradenstvo v kurze pre študentov s viac skúseností, zatiaľ čo Jala Neti-to je použiť nástroj s lievikom, ako kanvica, bežne známy ako Lota, je vhodný pre každého. Vnútri Lota, ktoré majú ťahané vlažnej vody, stane sa dôkladne rozpustite pol lyžičky kuchynskej soli z kuchyne.
V rozpore s tým, čo čitateľ má sklon predpokladať, je len soľ (ktorý má ale fungovať aj antiseptikum), na zamedzenie prieniku vody do nosa vedie k pálenie záhy.

Pre správne prevedenie, nakloniť poradenstvo trupu dopredu, kým je rovnobežne s podlahou, ohnúť hlavu do strany, ústa pootvorené, aby sa zabránilo prieniku vody do krku, vložte hadičku do jednej nosovej dierky a čakať na právo spojené nádoby, voda po vyplnení kábel sinoideo, pochádza z druhej nosovej dierky. Opakujte na druhej strane a odporúča sa, najmä v zime, ako niekoľko kvapiek vody inklinuje na pobyt priamo v sinoideo kábel, fúkanie nosom priamo na konci praxe.
Výhody, ktoré získa, okrem bežného čistenia, sú rôzne: pre príklad, prevenciu porúch nosovej dutiny, ako je nádcha, nádcha, atď Odstráňte prebytočnú sekréciu hlienu, stimuluje nervy lebky a funkcie čuchového aparátu, oči a uši, pretože sú spojené, a preto dostávajú dávky.
Od Amadio Bianchi
Komentár: Ak budete robiť s vašou moču, bude mať ešte 'výhod!