...násilník?

Príspevok v téme: ...násilník?
CHODEC

Násilník je urcite prisilne slovo, ale v poslednom case (posledny cas-2roky) na sebe sledujem, ze som niekedytaky divny. A to v tom zmysle, ze niekedy ani nieze dostanem chut niekomu nieco urobit(to urcite nie) ale skor ma napadne neaka blbost a potom, ked ju spravim (na niekom) tak to nedopadne najlepsie. Teda ze si potom uvedomim, ze ho to bolelo, alebo mu bolo neprijemne... Hovori sa, ze nerob to, co nechces aby druhy robili tebe. Keby som vedel vratit cas a nespravit to, tak by som bol strsne stastny. Moj problem je, ze si to vsetko uvedomujem az potom ako sa to stane a velmi sa pre to trapim...

Ak budete chciet budem aj konkretny a napisem konkretne udalosti...

moska8

chodec, podľa môjho názoru by mohlo ísť o latentnú formu poruchy osobnosti. V každom prípade vyhľadaj odbornú pomoc, ešte predtým ako niekomu naozaj ublížiš, i keď si to potom uvedomíš, môžeš mať na krku ublíženie na zdraví napr. s trvalými následkami.

CHODEC

Kokso...
nemam slov
Asi som sa dobre nevyjadril, lebo:
1.) Nikdy som nikomu nedal zo zurivosti a ani inak ani len facku. Nikdy som sa nebil, i ked na tom fyzicky vobec niesom zle...
2.)Mam 19 rokov a nastupil som na vysku a nikdy som nikoho nesikanoval. Prave naopak, zastaval som sa "menejpriebojnych" z triedy a raz som este na zakladke za to dostal aj po hube. A to bola aj moja najagresinvejsia emocia v zivote - to, ze som to chcel tomu chalanovy potom vratit. A bol som aj silnejsi ako on, ale mal tam svojich drsnych kamaratov, tak som sa ovladol a siel prec.
3.)VOBEC NEJDE O TO OVLADAT SA!!!
-ide o to uvedomit si to...

a nastala situacia, ktoru som cakal. Nepochopili ste ma a tak davam konkretny priklad.
Raz sme isli s kamaratmi po vonku, bavili sme sa o kadecom, bola dobra nalada. Uz ani neviem ako sme robili neake blbosti s mojou najlepsou kamaratkou a neako som si z nej vystrelil a ona do mna "šťuchla". Potom aj ja do nej, ale uplne slabo, len tak zo srandy. Ona mi dal potom pohlavok a ja som ju zacal akoze skrtit. Samozrejme som ju ale len drzal okolo hrdla a vydaval zvuk ako keb sa niekto dusi. Ona ma tiez chytila za krk a robila to iste. V tedy som napol ruky a zahral v tvary ako keby som bol neaky maniak, ktory ju vazne skrti... To bolo vsetko, potom som ju pustil. Ale povedala mi, ze som jej pri tom, ako som to hral, ze ju akoby naozaj skrtim trochu chytil neake blbe miesto na krku a ze ju to trochu bolelo. Tak som sa ospravedlnil a ona, ze v pohode.
IDE O TO, ZE TO SU ZDANLIVO UPLNE BLBOSTI. Niekto by si povedal, ze som jak blbe decko(a trochu som si tak aj pripadal, lebo to bolo divne snazit sa vam opisovat tu situaciu). Ale mna to potom trapi a bol by som radsej, keby sa to nestalo...
Asi o tyzden som sa jej pytal, ci jej to ozaj nevadi a este raz som sa jej ospravedlnil. Ona sa zasmiala a vravela, ze na to aj zabudla.

A taketo "prihody" sa mi stvaju mozno tak raz za pol roka...

Adulka

No ešte to nieje až tak hrozné, keďže si to sám uvedomuješ, tak skús navštíviť odborníka, na tom nieje nič zlé a naučíš sa ovládať.

lauraa

AdamKrt,
veď ja chápem, čo si tým chcel povedať. Len by sme tu na Chodca nemali byť takí zlí, nech ho neznechutíme, bude dobré,keď vyhľadá odbornú pomoc.

Chodec, to je v pohode, že Ti tu odporúčame návštíviť psychológa alebo psychiatra, veď aj ja sa k nemu chystám:)

AdamKrt

lauraa:
a ublizovat niekomu je pekne ? ;-)

Ale uznajte, ze s dolamanymi hnatmi by si to pamatal setsakra dlho a tiez by mu to poriesilo to, ze so zlomenymi rukami, alebo nohami by niekomu tazko mohol ublizovat. :-D

Ale pozitivne je, ze si aspon uvedomuje, ze robi nieco zle.

Neter ma takeho kamarata. Vraj strasne zlaty clovek, len sa niekedy nevie ovladat, pred ocami tma a zrazu zisti, ze ked mu niekedy niekto nieco povie, co sa mu nepaci, tak sa preberie, ako mlati cely zakrvaveny pastami do niekoho... No jednoducho strasne zlaty clovek, ten jej kamarat :)

lauraa

AdamKrt,
to nebolo od Teba pekné!,ale si fakt vtipný:)

Chodec,
Ty ešte študuješ a v škole niekoho šikanuješ? Alebo si len tak chodíš po ulici a rozdávaš údery? Je to hrozné, ale fajn, že s tým chceš niečo robiť - skús psychológa alebo psychiatra - skôr ako niekoho prizabiješ.

fofiček

Nápíš viac ale myslím že je to prípad pre lekára a to nemyslím v zlom ale može sa to zhoršiť a potom budeš veľmi lutovať čo sa udialo ....

AdamKrt

To ma jednoduche riesenie. Ked na buduce nieco take urobis, popros niekoho, nech zakazdym, ked to urobis, Ti kovovou trubkou dolame nejaku ruku, alebo nohu. Uvidis, ako si to potom dlho budes pamatat a naviac so zlomeninami sa budes liecit a nie niekomu ublizovat :)