Imatrikulačky

vevericka

uff..ja som ich mala strasne davno..ale mali sme za ulohu nieco ako vyvoj od skolky az po dospelost..ked sme boli tretiaci uz ziadne imatrikulacky neboli..zrusili ich.

bingham

proti: co blaznis imatrikulacky su sranda...

Na tych svojich som nebol (bohuzial)....:), ale ako stvrtaci sme sa vyblaznili na prvakoch...:) - mali peklo...

proti

NIE!! ziadne ZAKERNE veci..ja mam mastnu plet a problematicku . tak preco nas treba pofarbit ruzmi? a este ked mi to bude robit na tvar nejaky stvrtak?ved mi je to neprijemne. ludia sa zobudte. TREBALO BY UZ TIE IMATRIKULACKY ZRUSIT. je to blbost.mam 16 mimochodom a teraz budeme mat imatrikulacie.tak prosim vas . ZIADNE VYZLIEKANIE SA ANI NIC PODOBNE.

:P

skuste urobit pekelnu sou. Normalne si dajte na seba cierne nohavice, tricka (to ma snad kazdy), rožky a cosi si urobte s vlasama (ale tvar si nemalujte na cerno ale to urobte prvakom este ráno ked pridu na imatrikule)a potom tam dajte aj anjelikov (v pripade keby to ti prvaci urobili - akože vyslobodenie)+ vyzdoba + a este im dajte pekelnu zmluvu (obhoraný kus papira a tam sa vam podpisu). Inac dobre sa na tych soplakoch vyžádte a ukazte im kto je tu na skole panom. a budte radi ze to mozete robit bo ti minuli tretaci na nasej skole to urobili take ze decka isli ven s placem a nam to na minuli rok zakazali robit.