Už to ďalej nevydržím :(((

Príspevok v téme: Už to ďalej nevydržím :(((
kikushka :)

Ahojte. Mám chlapca, s ktorým chodím 3 a pol roka... Zo začiatku bol náš vzťah úplne ideálny a rozprávkový. Ale posledný rok je kritický. Vkuse mi niečo vyčíta.. Sám od seba mi nenapíše a ani nezavolá... Málokedy mi dá pusu alebo ruku.... Je to moja chyba, lebo keď sme spolu začali chodiť, tak som chcela, aby sme boli spolu každý deň... a všetko bolo tak ako som chcela ja... Nevedela som si predstaviť, že by som mala byť 1 deň bez neho... Nevážila som si jeho lásku... a pravdepodobne to je dôvodom jeho správania... On sa so mnou chcel už niekoľko krát rozísť.. ale stále sme spolu.. neviem či ma ešte ľúbi.. ale ja ho potrebujem a nechcem ho stratiť... Čo mám robiť, aby som ho získala späť??

babenka1

Možno si to zle vysvetlil, asi si myslí, že sa má k tebe správa nepekne, kým nepovieš dosť :)
Nie, teraz vážne, ja si myslím, že vy dvaja určite máte šancu. Mali by ste sa porozprávať, bez nejakých výčitiek, on predsa musí vidieť, že ty si sa kvôli nemu zmenila a že ti na ňom záleží, takže aj on si musí vstúpiť do svedomia a správať sa ako partner, ktorý ťa má rád. Nie je pekné obviňovať ťa, že ty si vo vzťahu tá zlá. V tom máš pravdu, že on ti nepovedal, že mu vadí, že ho chceš len pre seba, ale ty nie si telepatka, skadiaľ si to mala vedieť. takže ak vo vašom vzťahu niečo nefunguje, aj on má na tom vinu, lebo nedokázal s tebou komunikovať.

kikushka :)

Babenka... presne si to vystihla :)
Vieš čo, naposledy, keď sme sa tak veľmi pohádali.. cca pred 2 mesiacmi... keď už mal byť akože koniec nášho vzťahu.. tak ja som mu povedala, že aj keď budem k nemu dobrá, nech sa ku mne nezačne hneď správať milo, pekne... ale až po nejakom čase.. aby som si uvedomila svoju chybu.. ale nemyslela som to tak, že sa má takto ku mne správať 2 mesiace..

babenka1

Zas na druhej strane si musíš priznať - ani veľa chlapov by neznieslo to, ako si sa správala ty k nemu. jedna vec je, že samozrejme, chcela si s ním tráviť všetok čas. Ale tvoj partner nie je vec, ktorá ti patrí, je to človek, musí mať priestor aj na vlastné záľuby a svoju partiu. ja to vidím takto - proste po tých rokoch to už tvoj chalan nezvládal a radšej sa chcel rozísť, ako by sa mal v takom vzťahu udusiť. lenže nakoľko ťa má má rád, do rána ho to nejako prešlo, premyslel si to, možno dúfal, že nebudeš na ňom až tak visieť. lenže ty si sa zmenila až pred dvoma mesiacmi, a aj to len preto, aby si zachránila váš vzťah. Možno sa bojí, že kež sa zasa začne správať tak ako predtým (proste milo), tak sa všetko vrátiť do starých koľají a ty sa k nemu budeš zasa správať ako k svojmu majetku.

kikushka :)

Ale hej, urazilo.. ale už som si na to zvykla... Je to tak... Tak veľmi ho mám rada, že mi nezáležalo ani na hrdosti, ženskosti... Teraz ani neviem či mám ľutovať jeho alebo seba :)
A uvedomujem si, že sa ponižujem.. resp. on ma ponižuje.. a že veľa žien by takéto ponižovanie neznieslo...

lienka lenka

to je divné, neviem ako ste v pohode pokračovali keď ste sa deň predtým rozišli :/ ale aj tebe sa čudujem, keby to bolo v mojom prípade tak určite nestratím hrdosť. už vtedy by som v tom nepokračovala. teba to vôbec neurazilo?

kikushka :)

Ahoj babenka... aj ja si myslím, že ma má ešte rád... a čo sa týka toho, že som ho chcela mať stále len pre seba... on mi nikdy nepovedal, že mu to prekáža.Asi sa bál povedať mi niečo, aby som sa s ním nehádala... Pravdepodobne všetko v sebe tie 3 roky dusil.. a teraz už naozaj ten pohár pretiekol :((
A nikdy sme sa naozaj nerozišli preto, lebo najprv mi povedal, že je koniec... už žiadna šanca atď... ale pri tom to ostalo. Na druhý deň sme išli normálne s partiou vonku, dali sme si pusu... ako keby nič.. Tak neviem ako mám tomu rozumieť!

babenka1

Podľa mňa ťa má rád, veď keby mu na tebe nezáležalo, tak ťa neprekvapí pri návrate zo služobky. Ale zasa nie je pekné, že viní že ty si vo vzťahu tá zlá. A nechápem jednu vec - keď ti povedal, že sa chce s tebou rozísť, prečo sa tak nestalo? Prosila si ho, alebo si to rozmyslel, alebo to hovoril len tak? lebo ak si ho prosila, tak je asi s tebou z ľútosti a to nie je dobré. Ale ak si to rozmyslel, tak istotne tam tie city sú, len ktovie čo vyvolalo ten jeho chlad. Neviem, možno budem len tipovať, ale možno sa vo vzťahu dusí, sama píšeš, že ešte pred pár mesiacmi mohol tráviť čas len s tebou, až v poslednej dobe si mu dovolila kamarátov a záľuby. Ja sa vlastne divím, že ti také obmedzovanie tak dlho toleroval, istotne ťa musel mať rád, ale pohár pretiekol. Skús sa s ním porozprávať a opýtať sa priamo jeho.

ellie

aj ja sa pripajam, tiez by si podla mna nemala niekoho nutit zostavat vo vztahu.. ja osobne by som radsej bola sama ako byt vo vztahu, v ktorom je niekto so mnou len z lutosti.. pozri sa, vyskusajte byt nejaky cas odluceni a uvidis co vam to prinesie, mozno obojstrannu ulavu alebo po sebe zacnete tuzit ako to bolo predtym.. :)

xixia

áááno kikuska..tak toto je rec...uvidís ako sa ti ulaví...Zacnes ziť nový zivot..a zacnes sa z neho tesiť...a uzívať si ho ...
a vtedy sa nájde niekto kto ta bude milovať tak ako ty jeho...alebo si ten bývalý uvedomí ze ta má rád...Ukáz mu ze dokázes ziť aj bez neho a možno to ho priláka naspäť..

kikushka :)

Oki, ďakujem veľmi pekne za rady... určite ste mi pomohli :) a urobím všetko pre to, aby som bola šťastná. Či už s mojim priateľom alebo bez neho.. Lebo už nevládzem...