krasne svoje nechty

Príspevok v téme: krasne svoje nechty
fluffy

ahojte, zacala som si pestovat nechtiky a chcela by som si ich vediet aj krasne upravovat. natrafila som na par stranok, kde ponukaju vselijake flitre, piercingy a pod. na nechty. tak by ma zaujimalo, cim si tie flitre na tie nechty nalepim ? alebo su to specialne flitre len na gelove nechty ? poradte co vsetko sa da s vlastnymi urobit.

lucy2201

to si si mala dat radšej inzerat a nie chodit sem...reklami sa tu nemaju robit.a osobne si myslim že to maš drahe.ja som ich mala za 20 eur a dorabka 10 eur

AAA 307

Milé dámy ponúkam Vám kompletnú modeláž gelových nechtov za 25 €, dorábka 15 €, manikúra prírodných nechtov 12 €, japonská manikúra 15 € . Farebné končeky, francúzska manikúra, trblietky, maľovanie, kamienky ....... mám 5 ročnú prax. Objednávky na tel. č. 0903423307..Robím len na objednávku. Po dohode aj víkendy

lettynka

bara017...velmi dobra proti stiepeniu nechtov je japonska manikura...ale ak by si chodila pravidelne raz za mesiac na klasicku manikuru tiez su nechty v lepsom stave..tiez ich pravidelne lakuj spevnovacom na nechty najlepsi je od orly calcium shield...obsahuje zelatinu a ta vyplni nerovnosti nechtu a tym ho spevnuje..zinok a ine taketo preparaty mozu pomoct,ale je to zataz pre organizmus pri dlhodobom uzivani..

jajkafr

fluffy
čo sa týka tých flitrov na nechty. Sestra študuje za kozmetičku a od kedy sa začali učiť o úprave nechtov doma mám kde čo :) Keď som šla na stužkovú kúpila som si tie malinké kamienky. Drží to aj na prírodných nechtoch. Treba to však položiť na necht hneď ako ho nalakuješ a lak je ešte mokrý. Keďže tie kamienky sú drobné robí sa s tým ťažšie, ale ide to :) a potom to prelakuj asi ešte 2 vrstvami priesvitného laku. Vyzerá to pekne a keď to poriadne zalakuješ vydrží to aj dosť dlho. Tie väčšie radšej nepoužívaj oni ľahko odpadnú. Tiež sú dobré tie ploche ozdobky sú rôznych tvarov držia ešte lepšie ako kamienky. A ak sa trošku posnažíš a zapraxuješ zvládneš si vyzdobiť nechty aj zdobiacimi lakmi dajú sa s nimi robiť rôzne vzory.
prajem príjemnú zábavu pri zdobení nechtov :)

jajkafr

bara017
mám ten istý problém so štiepením nechtov akonáhle vyrastú trošku dlhšie hneď mám končeky rozdvojené, alebo sa mi nech odlomí.
Jeden čas som užívala vápnik a zinok a nechty sa mi spevnili. Tiež si ich vždy lakujem lakom proti štiepeniu nechtov. Neštiepia sa tak :)

lettynka

takze tie piercingy su len na gelove nechty..tie glitre v podstate tiez..ale kludne si ich mozes dat aj na prirodne..podla toho co chces vytvorit na nechte...mas laky na nechty kde su glitre v tom laku ak chces...vlastne nechty mozes nalakovat rovnako ako umele..daju sa vytvorit rozne grafiky..samozrejme podla dlzky..