nedokážem si nájst novu lásku:(

Príspevok v téme: nedokážem si nájst novu lásku:(
slniecko118

takže začnem tým že asi pred rokom aj pol som sa rozišla so svojim priatelom(teda on nechal mna) a odvtedy som nemala ineho...aj ked na to svojho byvaleho si ešte občas spomeniem a zabolí ma to:(...proste nedokážem si najst novu lasku.neviem či je problem vo mne alebo kde...som strašne zufala a som z toho smutna:(( neviem čo mam robit..nemam ani nejaku najlepšiu kamaratku, a cítim sa stále sama a velmi tužim po láske,štasti a po niekom kto ma bude mat rád taku aká som:,(( viem že si poviete že raz príde ten pravy ale ja mam pomaly 17rokov a nechcem aby som celu mladosť bola sama:,(

Alexandra198

No slniecko,
mas 17 rokov, si este velmi mlada na to, aby si sa musela bat, ze ostanes sama. Neboj sa neostanes sama. V pravy cas pride pravy partner. Uzivaj si zivota, svojej mladosti, hladaj si priatelov, studuj, nemysli stale na to ze momentalne nemas priatela. Vyuzi ten volny cas pre seba. Ked budes starsia, budes sa chciet mnohokrat vratit prave k svojim 17 rokom, ver mi, viem o com hovorim. V zivote ta caka omnoho viacej starosti, ake momentalne mas. Takze zahod starosti za hlavu a uzivaj si. Ked to budes cakat najmenej, objavi sa ten pravy.........vela stastia a usmevu na tvari:-)

Fallo

bingham-povzbudzuj....nedeptaj.
Je to fakt....v mladosti clovek vidi veci neskutocne dolezite,ktore neskor pridu ako sranda......laska je toho dokazom a presli sme tym hadam vsetci.
Je fakt...o par rokov sa budes na tomto tvojom clanku len potajomky smiat :)
Ale viem,zijes teraz a je to pre teba momentalne otazka cislo jeden.
Musis to vstrebat a uvidis,ze to pojde a zivot bude krajsi.

ramirka

slniecko si taka mladucka neboj nic je to klise ale pravdive uz o dva tri roky si nespomenies ze si sa nad takymto niecim trapila...ja som zazila podobne teraz uz mam o par rockov viac,pekny vztah a ani nespomeniem ze som sa v minulosti trapila a nie raz. hlavu hore:))

fialocka

Slniecko usmej sa... :) Si mlada tak nesmut, laska pride, a este kolko krat... nestracaj cas rozmyslanim o tom jaka si sama a nestastna a neviem co vsetko, sedenim doma v izbe si nikoho nenajdes. Spoznavaj zivot a novych ludi, ostatne pride samo.

Fallo

Mala rada-Nesed pred pocitacom,ale chod na disco a ine stretavky s kamoskami.
Tu sa ti to nepodari....myslim to v dobrom.