Dokazeme chlapov zmenit???

Príspevok v téme: Dokazeme chlapov zmenit???
petapeta

citala som tu vela prispevkov,ale neviem uz ci je problem vo mne alebo v kom..mam priatela,chodime spolu uz 2 roky,ja mam 19,on 23..problem je v tom,ze: chodim do skoly,cestujem denne 3 hodiny,pridem domov,porobim si veci do skoly,poupratujem doma, a snazim sa urobit vsetko tak,aby som stihla byt aj s priatelom.On,ma pracu doma,takze ma cas, ked chcem aby prisiel ku mne skor, vyhovara sa stale,ze ma robotu a musi urobit este dalsich desat veci.Aj ked je uz teraz tma a ja ho musim nahanat,aby sme boli spolu aspon chvilu, on musi vyst este von aby poobzeral,ci je vsetko ok..to trva dalsiu pol hodinu a pokial sa dostaneme ku nam je 10 hodin. Vstavam do skoly o 5 a spavam denne tak 4 hodiny. Trapi ma to,ze ja si dokazem vsetko zariadit tak,aby som stihla byt aj s nim..lenze on nie..ale je tu zase dalsi problem, ked mu zavolaju kamarati,aby siel s nimi niekam, tak to bezi hned,vtedy uz nema ziadnu robotu a nevadi mu,ze ma nieco rozrobene. Nebyvam s nim kazdy den,pretoze koli jeho vyhovorkam sa to neda, a preto aj ked mu mnohokrat tolerujem,ze ma robotu a niekedy ho cakam aj 2 hodiny aby si porobil a aby sme boli spolu,u neho by sa aj tak nestalo,ze by skoncil skor a prisiel by ku mne skor. Dalsi problem je to,ze stale telefonuje..on dokaze denne pretelefonovat aj 2 hodiny(telefonuje s jeho ,,uzastnym" bratrancom,ktorý ,,stale" nieco potrebuje a s prepacenim mi to tak pripada,ze sa nevie bez neho ani vy*rat! Rano este ln vstane, zvoni mu telefon:cau, co robis.ides nieco robit? toto su tie dolezite rozhovory.Telefon nosi so sebou vsade, pri obede,na WC,proste vsade..a ja ked sa mu potrebujem dovolat,tak ma obsadene alebo uz vybity telefon..proste neviem co mam uz robit, pretoze mi to leze na nervy a nechcem zahodit tie roky len tak..pre mna nieje riesenie rozchod, ale chcem to vyriesit rozumne...skusala som aj to,ze som sa mu tyzden neozvala,nezabralo, boal som zla, prostivna, nic...strasne ho ti jeho kamarati a hlavne ten jeho bratranec steluju proti mne..vela krat ma tak dokazu provokovat...predo mnou ze: no co kedy sa ideme ozrat,kedy pojdeme tam a tam,kedy sa ideme vozit???...ja ho nechcem stratit, pretoze ho lubim uz 5 rokov a ta laska je stale väcsia a väcsia..skusala som sa s nim aj rozpravat,ale on ako keby to nechce pochopit...mate vy na to nejake nazory..len prosim vas,nechcem pocut ze to je debil, ze kasli nanho..chcem pocut rozumne dospele nazory..dakujem

bodocka

ahojky... no precitala som si par prispevkov na tvoju temu. normalne mi je luto, ze mas taky denny rezim. a tie styri hodiny spat, ved to je strasne malo. inak ja na tvojom mieste by som v takom vztahu akosi o nicom nemohla byt. totiz ja ho mam pravy opak, a toto je hrozne. a preco nechces mysliet aj na to ze moze byt rozchod? ved to nie je normalne ked ku kamosom sa hrnie hned a k tebe ledva pride a vecne nieco ma a vecne telefonuje. ja by som bola úplne nespokojna, ved toto sa neda nazvat vztahom. preco vsetko cez den robis tak aby si mohla nakoniec byt s nim, a nemyslis aj na seba? chapem ze ho lubis, clovek lubi druheho aj ked mu v. ublizi ale to fakt stale citis lasku k takemu cloveku s ktorym ani riadne nie si a on ocividne ani nema zaujem? este ta to neznechutilo?

darika

Super SLOBODNA
Maximalne s tebou suhlasim.Z vlastnej skusenosti.My sa mozme snazit niekoho zmenit,robit vsetko pre to,ale...pokial sa ta druha strana snazit nebude,marna snaha.Na zaciatku je to o zamilovanosti,o vasni,ze clovek vtedy robi aj to,co by za normalnych okolnosti nerobil.Potom,ked sa to vsetko da do hladiny "normal laska",zaciname sa ukazovat v normalnom svetle.A tam treba dat pozor.Ale ono zalezi aj na veku,potom je to povaha.Aky otec,taky syn...Mlady chalan sa chova inak ako starsi,zrely muz.Zalezi aj,akych ma okolo seba kamaratov...To su vsetko signaly.

slobodna

hormon ty si sa chcel zmeniť a preto si sa zmenil. Nezmenila ťa ona, ale ty sám. Možno si sa zmenil kôli nej, ak to tak je, je dosť možné, že ak sa s tebou rozíde tak sa k tomu všetkému opäť vrátiš. Človek sa zmeniť nedá, ale môže sa zmeniť sám.

hormon

Bral som marihuanu kazdy den, durman, popere, lisohlavky, hasis, salviu, bral som tramal, neskor som zacal s extazou, fajcil som cca. 35 cigariet denne, alkohol skoro na dennom poriadku a ked som stretol jedno dievca, tak ma dokazalo zmenit, prestal som fajcit po 3,5 roku, prestal som so vsetkym !!!!! Som s nou uz vyse roka a vyse roka som čistý, tak nech mi nikto nehovorí ze človek sa nedá zmenit =) !

sunie

na vztah musia byt dvaja a treba aj davat nielen brat. lebo vo vasom vztahu ty len davas a on len berie. takeho by som poslala kade lahsie lebo si ta nevazi a nie je ta hodny, ty sa ides kvoli nemu ustvat a on nic. kazdopadne by som sa s nim porozpravala a dala mu ultimatum ze bud sa zmeni alebo je koniec. ved takyto vztah nema vobec perspektivu aj ked ho lubis, zbytocne sa len trapis a prichadzas o moznost spoznat niekoho kto si ta bude vazit a spravi pre teba co ti na ociach uvidi. porozmyslaj o tom ci tento vztah ma pre teba este zmysel.

Khallessin

Ach jaj, milá Petapeta. Ak je teraz taký, aký bude v manželstve? On vie dobre, že ty budeš vždy tancovať, ako on píska.
Tak sa bud prispôsobíš Ty a budeš ho mať, alebo ak dáš najavo svoju vôľu, prídeš oňho. Tak sa to stane. Bohužiaľ.

purblanka

petapeta-no je to smutné,čo píšeš.Ale naozaj si neváži,čo pre neho robíš.Viem,čo je byť zaľúbený,a vieme to mnohí,ale .........ak by mala tvoja kamarátka podobný problém,čo by si jej poradila,??Spýtaj sa ho,či mu na tebe záleží,či ťa ľúbi.Veď láska sa prejavuje skutkami,pozornosťou.On si ťa nevšíma,tak čo je to za vzťah??