Aj po 3 rokoch milujem byvaleho, som normalna?

lianaaaaaaaa

:) ja som s tým tiež tak, no čo už, zrejme som ešte nestretla toho pravého,, ktorý by mi pomohol zabudnúť :/

PS

Ja som na tom tak isto a dodnes sa mi to nepodarilo tiež su to 3 roky uz ma ten rozchod davno neboli ale myslim na neho stale a želam si aspon na chvilku vratit čas a znovu zažit tie pekne veci lebo zatial som nestretla nikoho kto by sa mu vyrovnal nebol to škaredy rozchod skor naopak bolo to take priatelske a kamaratili sme sa dalej dnes uz sa nebavime je čerstvo ženaty no aj tak na neho nikdy nezabudnem moja prva ozajstna laska

mimaka

ha , haha to ze nestretnem dalsi lasku som si myslela rok, az dva kym so ho nevymietla na 100 percent z hlavy,,a hned som tu novu dolezitu lasku stretla,,len treba mat pozametane v hlave,,,takze sa rozhodni minulost ,alebo buducnost,
alebo novy vztah,je to len o tvojom rozhodnuti .ak budes pripravena na novy vztah tak az vtedy sa zamilujes,,do vtedy pracuj na vymetani toho chloveka,,,ved bol zly....lebo ta nechal
inak sranda ked stretnem nahodne byvalych pre ktorych som sa strasne trapila,,napr p o piatich rokoch,,tak sa mi najprv rozbucha srdce,,a potom ,,po hodine rozhovoru s nimi sa divim preco som s nimi zila co som na nich take videla pre boha to som bola fakt tak blba?? uz som dalej a inde,a ten stav mysle ze si uz inde musis dosiahnut.

mimaka

poznam to,,a myslim ze aj po rokoch to budes citit,,teda aj dajme tomu po 5 tich spomenies si aj po 10 tich,,,,ide o to ze asi nezabudnes ak to fakt bolo silne,,ale nauc sa s tym zit.ide len o tvoj zivot,,ak on sa na teba vykaslal ,,chces ho? preco ho chces?chces ho vlastnit?travit s nim volny cas? zit? preco?,ale on je ZLY lebo sa na teba vykaslal,,tak preco ho chces>? ked on ta nechce? ,...on je zly si opakuj,,je zly pr teba pre to ze ste sa rozisli,,a pre to je zly , tak netuz po zlom...pride ine uvidis.

slobodna

Lette cítiš sa tak preto, pretože ste váš vzťah neuzavreli. Nemáš zodpovedané mnohé otázky. Si asi človek ako ja, ktorý potrebuje veci uzavrieť aby si mohla ísť ďalej. Pomáha porozprávať sa s ním a vyriešiť si všetky otázky, no s tým, že skutočne ide o uzavretie a nie znovu-otvorenie vzťahu. Niekedy však človek nemá možnosť sa s tým človekom porozprávať, potom je možné vyriešiť takýto dialóg sama v sebe, rozobrať situáciu, váš vzťah, ako fungoval, aký bol daný človek, čo mi na ňom vadilo, prečo to skončilo. No zas s tým zámerom, že to skutočne chceš uzavrieť a neospravedlňovať daného človeka sama pred sebou. Inak sa zrejme nepohneš ďalej. Nie je dobré žiť v minulosti, ničomu a nikomu to neprospieva. Je to minulosť a netreba sa trápiť tým čo bolo. Pretože to, čo bolo, už jednoducho nemôžme zmeniť, ovplyvniť. Je síce pekné oprášiť starú vec, možno je ešte funkčná, ale neústále sa bude kaziť a nikdy nebude fungovať ako nová, aj keď k nej môžme mať silný citový vzťah. Treba na ňu spomínať s láskou. Tá vec- je vzťah.

lette

Pekne možno, ale po čase velmi deprimujúce, žiť s pocitom že uz možno nikdy nestretnem dalsiu lasku.... velmi zle a demotivujuce... raz to prejst musi do takeho stadia, ze to bude uz len prijemna spomienka, a ja sa tej chvile neviem dockat..... )

Fallo

lette-to ze mas taky pocit podvadzania je normalne u ludi,ktory maju svedomie...je to pekne :)
ver...cas to vyriesi...nic ine nezaberie.
Je to ako zo stratou blizkeho cloveka....zial pominie aj ked spomienky nie.A neskor ak si spomenies na to pekne,bude to uz bez bolesti a budes mat usmev v ociach :)

lette

Možno je to v tom, že sa so mnou on rozišiel v štadiu mojej najvacsej zamilovanosti v živote... velmi nečakane... uz mu to nedavam za vinu... ale ten rok po rozchode som to tazko niesla, hlavne ked som vedela ze ma ine.... teraz si obcas zavolame, teda hlavne on ked nieco potrebuje... z jeho strany to bola len kratochvila.... potrebujem nan zabudnut, lebo neviem nadviazat novy vztah, stale mam pocit ako by som ho podvadzala... uplna hovadina....(((

VEROOO

nestretavat sa s nim , nepozerat si jeho fotky zmazat vsetko co ti ho pripomina, zide z oci , zide z mysle :) skus, pomaha to... ja som mala to iste ..