tetovanie

funny

A hm, som zabudla. V NR nepoznám žiadne, v TT ..tam čo som počula od kamošov, sú dve veľmi dobré, inak poznám v BB a ja som bola v ZV.

funny

Ja som počula na permanentné tetovanie len negatíva. Dokonca ani tatérka čo mi robila tetko na nohe, ho neodporúča, vravela že 90% minimálne prerába na trvalé.
Koľko máš rokov? Určite si to rozmysli, hlavne čo si chceš dať. Daj si niečo, čo ťa bude vystihovať, čo má pre teba nejaký osobitný význam atď.

Ja mám jedno tak cca 5x5cm na pravom ramene, tribal ornament, neľutujem, ale dala by som si tam niečo iné, čo ma viac vystihuje. Dala som si ho urobiť na 25.

Druhé som si dala urobiť v 2007, po určitých udalostiach, ako "memento"... na ľavú nohu, nad členok. Znamenia leva a váhy...mňa a môjho muža.
Lenže som natrafila na zlého tatéra, pričom bol z toho istého štúdia. Teraz mi to opravovala a dorábala jeho kolegyňa, pôvodne mala kerka tak do 5cm, potiahli sme to aby to nevyzeralo ako pečiatka na cca 20cm :-D. Musela mi to tak či tak prerobiť, lebo mi z toho pôvodného vypadala farba.
Inak okolo kosti je to svinská bolesť, opuchla mi po pár dňoch tak noha od členku dole, až som si myslela že som dostala nejaký zápal žíl alebo čo.

jokerka =o)

tetovanie je podla mna super,ja by som sa hned dala potetovat,ale pocula som ze v pinki to robia za dost vela penazi....
a aj tak mi to mama zakazala :-(

Bejik

Ahoj Všetci potrebujem vasu pomoc.Myslite
si že existuje tetovanie tak na 2 roky?
A ak ano neviete kde take
robia?Dakujem

pitoo

som tetovani v pinku v nitre a robi tam super macher.vola sa dodo,mam potetovanych 90%ruk a kazdemu sa to paci ma krasu ropbotu.odporucam

ZuziP

V Nitre je jedno tetovacie studio vola sa Pink a je to na Sturovej.
No ako ty pises tetovanie na 2-3 roky ja by som si nedavala,lebo zostanu potom urcite naznaky,nevymizne uplne.A uz ked tak tetovanie na cely zivot

lenka22

ja aj priatel mame permanentne, robil nam to chlapik v BB profik, ma aj studio. Mam to na krizoch a vobec ma to nebolelo ani krvi neslo zo mna vobec, ked sa mi hojili chrasty tak to trochu svrbelo, inac pohoda. Nevyhody tomu zatial nevidim a to ho mam uz 4 roky

Maria22

ďakujem Ti za príspevok.Ja by som si chcela dať urobiť tak na 2-3 roky,nie trvalé.Myslela som nejaký ornament,také dačo a na chrbát asi, niekde pri lopatke,ale neni som ešte pevne rozhodnutá,že kam.Ty si chceš dať aké?