Frajerka krvacala pri prstovani? to čo?

Príspevok v téme: Frajerka krvacala pri prstovani? to čo?
julinoZN

Ahojte poprosil by som o radu bol som s frajerkou u mna w sobotu pekne sme si to užívali uspokojovali sme sa navzájom a pekne to išlo...a zrazu w sobotu sme išli vonka ale skušal som ju na lavičke robit(prstovať) ...ale len vravela že mam isť ešte hlbšie tak som šiel až na doraz ako sa len dalo a už aj silou troška lebo ma to rajcovalo...ale potom sme šli domou a doma som si všimol krvave prsty...a ona mi volala že ma riadne vela krvy na nohavičkach....a len pre INFORMACIU asi pred mesiacom som jej pretrhol blanu..teda dufam že pretrhol...tak sa chcém opytať či neviete čo to može znamenať to krvácanie takto z ničoho nič? prosím poraďte

fergiejane

to sa sstalo aj mne tiez som sa bala co to moze sposobovat ale si myslim ze to nieje zdrave pretoze si ju tam mohol poskrabat ani otom nevies a preto krvacala

LETICIA

aj ja suhlasim s aluskou, aspon jedna tu napisala normalne a vy nastrocne sa tu hned bijete do prs! to co je prstovat na lavicke? ved to je pubertalne primitivne, keby tvoja mater vedela bola by velmi stastna, nebojite sa, ze nieco chytite? ved to je chore na hlavu spinave ruciska a ides, good luck a pokracuujte, potom cakam temu, ze mala som vcera sex a je mi zle, toci sa mi v hlave strcil do mna len prst mozem byt tehotna? sa spamatajte a cim skor, tym lepsie!

to uz co je!

Suhlasim plne s aluskou !!! to uz co ste ze sa na lavicke prstujete!!!! a naco to vlastne robite ked nic nerozumiete!!!! To uz co je paneboze !!! najprv si nastuduj nieco o sexe a potom to chod robit!!!

Soffiaa

Aluška či čo si zač ty si dobrá hlupaňa!!!... niektorý tu chcu poradit aa ty im nadavas ze su detii??...sa uvedom !!..ty tu nemas co robit ... ked chces len do druhych hubovat tak s tadeto vypadni !! ..su tu inteligentnejsi ludia ako ty!!

soffa

booze ludia,aspon mate umyte ruky,ked to robite na lavicke.sa nebojite ze chytite niejaky zapal?hnus.decka hrajte sa inak!

love_hate15

prosím vas poradte mi co mam robiť ked aj ked sa ja chcem prstvat a aj moj priatel ked ma chce ist tak to nejdee proste mi to tam nejdee strct ani prst a strasne ma to bolí vsetko co mam robiť?