Mokrý orgazmus z chemického hľadiska

Príspevok v téme: Mokrý orgazmus z chemického hľadiska
quixinka

ahojte.. chcela by som sa spýtat.. z coho sa sklada ten vytok, ktory vychadza zo zeny, ked ma mokry orazmus? je to nejaka bielkovina? neobsahuje to pohlavne bunky vsak?ved tie ma zena v sebe..( vo vajecnikoch).. len ma to zaujima, pretoze aj ja mavam mokry orgazmus a chcela by som vediet, co to vlastne je..:) vdaka za odpovede...:)

Fallo

ja sa snazim aj pomoct :)....ale vo vaznych temach :)
Inak som na tom ako ty :D
Obcas chcem byt maly a mat pampersku :D
Sa mi nechce ani na zachod ist :)))

Fallo

Lolla- a nie je to uzasne citat taku temu???.)
Prisaham...mne keby umrela babka,tak toto ma rozosmeje aj na jej pohrebe :)))

Lollaa

Fallo, radsej nebudem konkretna, lebo sa na mna zletia ako supy:) ale bavim sa na prispevkoch typu "obtrel sa o mna kuskom nohavic,som tehotna???" :)

Lollaa

ved sa hned neurazajte, mne sa len zda cudne, ze clovek, ktoreho taka otazka zaujima to nevyriesi ako nas admin...hodi to do googla...myslim,ze by si tam nasla lepsie odpovede ako od nas pseudoodbornikov na vsetko:) toto forum je skvela myslienka,len niekedy ked to citam, az sa mi zastavuje rozum,co za otazky sa tu vyskytnu...viem,viem, ked ma to rozculuje, nemam to citat, ale ked tu mozu byt hlupe otazky...nenarazam konkretne na tuto...mozem tu pridat aj svoj hlupy komentar..ufff,sa mi ulavilo:)

quixinka

sory,ale aj tato otazka by si zasluzila normalnu odpoved. ved sa pytam na nieco ludske.. z coho sa to sklada....nepytam si od vas radu ako chlapca spravne vyhonit alebo ako sa prvykrat bozkavat..a andrei.. dakujem..